Gå til innhold
 • Bli medlem

Frøkenbølle

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vi har vært så heldige å hatt disse to med oss som turfølge i mange, mange år nå:
 2. Gikk en fin fin tur rundt kjelen og opp på galdhøe, fikk til og med noen glimt med utsikt utover og været var ikke så alt for ille! Var nok av snø, men klarte oss fint uten truger, takker for alle tips!
 3. Jo blir vel til det, men spørsmålet er jo hvor? Har gått mye i jotunheimen men det har vært senere i sesongen og har gått på sommersnø, så det er jo greit det, men å vasse opp på fjellet med snø i knehøyde i timesvis vet jeg ikke om jeg har så veldig lyst til... Så om noen vet om noen områder der snøsmeltingen har kommet litt lenger enn andre steder så syng ut:)
 4. Fått lånt meg truger og skal titte en del i kartet på vei opp, i verste fall får jeg ta heisen opp til Kjelhøe haha (har aldri gått med truger før).
 5. Hmmm, ok takk for svar.. Vet jo at det er litt vel tidlig i sesongen.. Men jeg VIL på tur! Truger?
 6. Hei, har bursdag i helgen og vil feire med en 2000 meter, men... Er det noen som har peiling på hvor det kan være greit å gå nå? Med tanke på snømengde.. Vet at det ikke er helt sesong enda men vil så gjerne på en topp og har leid hotell i Lom og all ting! Noen gode ideer til min store dag?
 7. Bor egentlig ikke ved Gardermoen, men var rundt i området under askefasten, kjenner noen som bor der, og de savnet ikke flytrafikken for å si det sånn:)
 8. Blir nok å ta den veien ja! Tenker kanske å campe i nærheten av Glitterheim over natta og gå til storkroken dagen etter, noen gode tips om fine steder å slå opp teltet i nærheten av Glitterheim?
 9. Nyter stillheten her og, skjelden vare rett ved Gardermoen..
 10. Ok, men da bør det kanskje være mulig å gå ifra Veodalen og kanskje gå ned igjen ved Hindseter da? Ihvertfall om det er høy vannføring.. Da tror jeg den er grei, kan jo rusle tilbake å hente bil dagen derpå, finner vel på noe! Gleder meg til å gå på tur
 11. Kjempefint:) Takk for mange gode svar, blir vel enten storkroken eller Russtangen da, siden jeg aldri har vadet før, og er lita og lett! Blir vel bra, noen andre fine turer som er værdt å få med seg i området, har nemlig tenkt å være noen dager, men siden det ser ut til at jeg skal få unna disse tindene på en dag har jeg vel en dag eller to til overs, gleder meg til å gå i fjellet igjen!
 12. Ok, takker for svar, tenker å gå til fots ja! Noen tips om start stopp steder? Litt usikker på om orienteringskunnskapene er sånn supergode, men bør vel klare meg greit vanlig med kart/kompass?
 13. Hei! Er ganske så færsk i fjellvandring, så tenkte meg på noen relativt lette topper nå mot sommeren, har tittet en del på Nautgardstindene, og tenkte det burde være mulig å gå alle syv toppene, fra østre nautgardstinden til Nautgardsoksle på en dag? Regner med at det er en del som har gått dem, de fleste har vel gått dem på ski kanske? Hvordan er det å gå oppi der? Går alene, og er ikke så kjent og lurer vel egentlig på om det er noe spesiellt jeg må se opp for og hvor langt det er ca? Pluss gode ruteforslag, eller smarte start/stopp steder? Når er det forresten vanlig at det er mulig å gå
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.