Gå til innhold

flatpedal

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. flatpedal

  Korsbåndvennlig turforslag

  Sen tilbakemelding, men takk for gode tips! Jeg endte opp med å gå fra Dyranut til Sandhaug og litt rundt omkring. Flatt og flott det også!
 2. Heisann! Pga av et ødelagt korsbånd etter en topptur tidligere i vinter er jeg på søk etter en relativt snill tur på høyfjellet i påska med telt & pulk. Med snill mener jeg mindre grad av høydemeter både opp og ned fra parkeringsplass. Planlegger en tre-fire dagers tur. Noen som har noen gode forslag, alt fra Jotunheimen til mer Oslo-nærme strøk?
 3. flatpedal

  Rundtur i Jotunheimen

  Heisann, første innlegg i dette eminente forum! Jeg drar allerede i morgen på en rundtur alene med telt i Jotunheimen, ca 5-6 dager. Den tentative planen er å starte på Bessheim, og gå rundt Bessheimrundhøe og mot Russvatn, deretter mot Glitterheim, enten over Glittertind, eller muligens om Veslglupen. Deretter mot Spiterstulen, og så kurs mot enten Leirvassbu eller om jeg går inn Urdadalen. Går jeg inn mot Leirvassbu er alternativet om å gå innom Olavsbu før kursen settes mot Gjendebu, og deretter rusle over Besseggen før turen avsluttes. Relativt klassisk rundtur vil jeg tro, men tar gjerne i mot tips til alternative ruter og valg. Noen korte konkrete spørsmål: er det mulig å parkere ved Bessheim? Evt. er det bedre/finere å starte ut fra Gjendesheim? Spørsmål nr. to: har lyst å ta en topptur i løpet av turen om formen er god: hvilken topp ville dere valgt ut som passer i henhold til tenkt rute? Har vært på Glittertind og Galdhøgpiggen tidligere, men kan gjerne gå de igjen. Har sett litt på Kyrkja. Andre topper som bør vurderes? Takk for evt. svar!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.