Gå til innhold
 • Bli medlem

Storefjell

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Storefjell

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sjekk vpg.no masse tilbud på skallbekledning og ski..
 2. Ikke bruk kjedeolje helt ukritisk, da det er noen typer som blir klebrige etter kort tid for å feste seg bedre til kjedet. Crc 565 funker vel så bra, har litt bedre inntrengningsegenskaper en vanlig olje også.
 3. Les bruksanvisningen, men du kan begynne med å la flaska ligge på ON fra du forvarmer. Så slipper du "piff piff" og "poff". Legg rødspriten i boden sammen med stormkjøkkenet ditt. Og fyr med renset bensin.
 4. Ringstind Light har også en ny ytterduk for året, som er lettere en den forrige generasjonen av Ringstind. Ikke at det har så mye si mtp. funksjon. Men det kan jo være greit og vite om man ser på brukte telt
 5. Jeg har hatt fire forskjellige sko siden 2005, var fornøyd med det første paret jeg hadde, men jeg er blitt mer og mer fornøyd hver gang jeg har byttet. Så mitt råd er å prøve et par nye Desuten er det greit og ha flere typer sko, hvertfall hvis man er en alsidig klatrer... Så man slipper å bruke redpoint buldresko til svaklatring f.eks.. Personlig så er jeg heller ikke i besittelse av jenteføtter, så det kan være greit med noen nye freshe sko en gang i blant..
 6. Kan informere om at xxl i lang tid har solgt denne brenneren til 899,- tror de gjør det enda..
 7. På fjellheimen er det samme stangløsning som på svalbard.. Dvs kopp i ene enden og stramming i andre..
 8. Bruker selv et helsport trollspiret på viterstid, passe plass til to, men jeg bruker en gasslampe til og fyre med i teltet. Sist vinter så hadde vi en natt i fjellet med -16 grader og stiv kuling. Etter to timer fyring med gasslampa var det 11 grader i teltet og jeg satt og koste meg med bare en genser. Sånn sett så er trollspiret supert, god lufting og god takhøyde. Til å fyre med primus er dette teltet litt trangt med to personer. Det et hvertfall min mening..
 9. Helsport alta har en komfort temp på 0 grader for dame og -5 for herre (EN test). Vil si at den holder til -5 for de fleste. Men man bør ha litt å gå på. -15 er ikke å anbefale i denne posen spør du meg.. Har denne posen selv, og bruker den som en vår og høst pose.
 10. Ser det ligger link omnifuel brenneren, sjekk innom xxl også. Så sparer du 600kr bare der. Og de har også en grei dunpose til 2500,- som holder -20 uten problem 1,8 kg (helsport juvass) Hvis man ikke vil legge alt for mye i det, men holde vekten nede
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.