Gå til innhold

John Are

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. John Are

  BERYLLIUM Mountain Hardwear - noen som har en slik?

  Ble det til så du kjøpte deg Mountain Hardwear Beryllium? I såfall, hvordan fungerer den? Har selv falt for jakken, og vurderer sterkt å gå til innkjøp av en!
 2. John Are

  Dunjakke for kalde vinterturer i fjellet?

  Da har TNF Himalaya Parka vært utprøvd på fjellet noen uker, og så langt tilfredstiller den alle mine forventninger og mere til! Jakken er selvfølgelig stor, og tar sant sies litt plass, men for min del er det verdt det! Supervarm, og megt god passform for min del! Takk for hjelpen dere
 3. John Are

  Dunjakke for kalde vinterturer i fjellet?

  Vet du hvor i oslo den selges for 3499?
 4. John Are

  Dunjakke for kalde vinterturer i fjellet?

  Flotters! Da skal jeg titte litt rundt, så blir det nok bra tenker jeg Takk for tips om nettsidene, alltid greit å spare penger om man kan det!
 5. John Are

  Dunjakke for kalde vinterturer i fjellet?

  Tusen takk for alle svar! Ble litt klarere, så får prøve jakkene og sammenligne, så ser jeg hva jeg havner på Ny jakke blir det iallefall!
 6. John Are

  Dunjakke for kalde vinterturer i fjellet?

  Takk for svar! Har flere turvenner som sverger til Annapura, gode jakker! Hvordan er north face jakken i forhold til annapura? ubevisst faller jeg mer for north face, men er villig til å prøve annapura om det er det majoriteten anbefalder!
 7. Hei! Jeg skal gå til innkjøp av en bedre dunjakke til bruk i fjellet under kalde forhold, på lengre skiture (dager-uker), som pausejakke under toppturer osv.. At den skal varme godt er mitt viktigste kriterium, men det er også en fordel om jakken kan komprimeres endel, da den skal være med på turer! Jeg har sett på endel jakker og har kommet fram til følgende mulige jakker: Sir Joseph : http://www.sportsnett.no/wsp/sportsnett/webon.cgi?func=show&table=PRODUCT&func_id=SIJ1&var_1=&categorynu=AA30A&categorytxt=Dun/fiber - Tur/ekspedisjon&produkt=Sir Joseph 8000 expedition jacket The North Face: http://www.antonsport.no/s/p.aspx?pid=3479&cid=41&vid=2386 Mountain Equipment: http://www.sportsnett.no/products.shtml?MOU1'>http://www.sportsnett.no/products.shtml?MOU1 http://www.sportsnett.no/products.shtml? Jeg er ca 80 kg og 186 høy, i tilfelle hvilken størrelse bør jeg mest sannsynlig ha? Medium eller large? Hvilken av disse jakkene burde jeg gå for? Er det noen andre her som har noen tips om jakker? Jeg er ikke så erfaren som alle andre her, så på forhånd takk:)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.