Gå til innhold
  • Bli medlem

vandrefisken

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om vandrefisken

  1. Jeg har et Sony HDR-SR12E som jeg er godt fornøyd med så langt. 120 GB disk holder til en ganske lang tur! Tar lite plass. Batteri har holdt bra også på vinterturer i år..
  2. Jeg kjøpte en 16,5 DR som har rikelig med plass til to med full oppakning. Padler du sjelden alene og ofte er tre stk kan nok 17 foteren absolutt vurderes.
  3. Jeg valgte å slå til på høsten så fort jeg så noen som hadde ally inne. Fikk da også 15% rabatt. Det ble en 16,5 DR på Aktiv Fritid i Sandvika (v. Oslo). Fyllte likså godt på med bæresekk med stropper også + en pakkrammesekk for ally senere, også til god pris. Så nå gjelder det bare å få isfrie vann snart!
  4. Ok de hadde inne Lux'en der også ja. Men jeg vurderer en del på Eva Comfort (14mm, 470g) eller Helsport Jerv (14mm, 440g) også da disse har lavere vekt, pakkevolum. Også lavere pris.. Eva Comfort har jeg enda ikke sett i butikkene..
  5. Hva med Helsport Jerv (14 mm, 440 g)? Det er jo genialt å spare 200 g iforhold til Bamse Extreme hvis de har omtrent like egenskaper..
  6. Må jammen si meg enig her altså. Ikke lett å få tak i Ajungilak EVA liggeunderlagene her i landet. Noen som har kommet over det i det siste? Pris? Litt av fordelen er jo også at man skal spare en 150 gram iforhold til Bamse Extreme.. Det var Ajungilak EVA Comfort jeg tenkte på her. På Lux'en sparer man vel en 50 g..
  7. Har tro på denne posen som 3 sesongs. Fikk sikret meg en av de siste på XL til 1599. Ganske god pris. Men det får bli litt ut på våren før jeg får testet ut.. Noen som har erfaringer med Spiterstulen soveposen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.