Gå til innhold

viola tricolor

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. viola tricolor

  Turtips til jula

  Hei, vi (jeg, kjæresten og hunden) skal også på juletur med ski og telt. Vi òg tenker på området rundt Stuggudal,kanskje start på Vinsmyra, opp til Kvitfjellhytta osv. Dagene er korte, og jeg vet sannelig ikke hvor lett jeg kjenner meg igjen i mørket. Jeg har gått endel i området, men det har helst vært på senvinteren med lange dager. Tar defor imot med stor takk kunnskap om hvilke løyper som er stolpemerket, samt gode tips om løypevalg. Varighet på turen? Tja, regner med å starte 22.des og jobben kaller natt til 27.des.
 2. viola tricolor

  Hvor tung sekk bærer dama di på tur?

  Hos oss kives det om hvem som får bære tyngst
 3. viola tricolor

  Snørekjøring med hund, Selbuskogen og omegn

  Lysten på å ha to hunder er sterkt tilstede om vinterern ja, men ellers i året så klarer jeg meg egentlig med 1 stk. Har aldri kjørt tospann, men med min forholdsvis spinkle bygning, tror jeg det ville bli actionfylt å kjøre med to stk vorsteher. Forholdene på Selbuskogen er toppers nå. Jeg liker best å kjøre til Kvitfjellhytta, bakkene oppover der er perfekte å skøyte i. Hvis det er noen som har knallgode tips hvordan de får fart på hunden sin, mottas disse med takk. Det er hverken kondis eller styrke det står på, kanskje bare en uklar eier, hva vet jeg. Vil han skal yte mer enn han gjør nå iallefall! Alle som skal trene snørekjøring på Selbuskogen, kan sende meg en pm, så kan vi jo utveksle noen ideer. Hodelykt tur er også helt fint, da aktive skiløpere ikke har noe til overs for hund i lysløypa. Mvh Ann-Kristin og Balder
 4. Hei, er dere noen her inne som trener snørekjøring med hunden(e) sine, og da gjerne på Selbuskogen Skisenter? Jeg har en strihåret vorsteh, og vi liker skilivet. Det hadde vært fint å få til noen treningturer med flere hunder. Jeg synes hunden har blitt litt vel daff i det siste, og tror han har hatt veldig godt av turer sammen med flere firbente. Kom igjen! Det må finnes flere enn meg i nærheten som synes snørekjøring er livet, men hvor er dere?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.