Gå til innhold
  • Bli medlem

Skautroll

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg tenker i vinter å endelig prøve å stå på telemark, er lei av å bli mobbet på toppturer med fjellski =) Er vanligvis en stor fan av "selvlært er vellært", men akkurat her tenker jeg at det kanskje hadde vært en idè med et par kurs-timer i et skianlegg. Er det greit å kjøre prøve-og-feile strategien på egenhånd når det gjelder telemark eller er det verdt å få inn litt grunnleggende fra en instruktør først? Erfaringsnivået på alpinfronten er ikke allverden, er det lurt å bli noenlunde ok på carving-ski før man begir seg ut på telemark?
  2. Er det noen andre måter å komme seg på til Vending/Høgabu på ski enn fra Hamlagrø? Gjerne noen litt lengre alternativer, syns den turen blir i korteste laget. Jeg har gått fra Dale, Vaksdal, Øystese og Eikedalen sommertids, er noen av disse rutene mulig å gå på ski? Fra Dale går jeg utifra er ganske uaktuelt, er jo temmelig bratt opp til Daleseter
  3. Fantastisk! Var AKKURAT det jeg ville høre \o/ Nå er jo værmeldingen for helgen kjempebra også. Jeg har vært over vidden sikkert 100+ ganger, men aldri på ski, hva er greieste måten å gjøre det på? Skiene på ryggen opp Ulriken eller ta Fløibanen?
  4. Nå snør det jo som bare det i Bergen sentrum, noen som har vært på Fløyen/Vidden/Gullfjellet og sett på forholdene?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.