Gå til innhold

JonasG

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. JonasG

  Galdhøpiggen i januar/februar

  Kan ikke få sagt nok hvor takknemmelig jeg er for svarene her;-) Men lurer stadig på noe nytt:-p Vet dere om vi trenger å gå i taulag? Hva slags klatreutstyr utenom skiene kan man egentlig trenge til en slik topptur i januar? Er feller på skiene f.eks nødvendig? Vi satser nemmelig på å nå toppen i langrennsski.
 2. JonasG

  Galdhøpiggen i januar/februar

  Hva tror dere om å sove i snøhule to netter på Piggen? Er jo sikkert mer praktisk enn en hytte i kjøreavstand, men er det særlig avhengig av været om det er gjennomførbart eller ikke?
 3. JonasG

  Galdhøpiggen i januar/februar

  Jo, vi føler oss heldige som har PK som lærer..skikkelig grei kar! Høres spennende ut med overnatting, og fullmåne;) Skal vurdere det, om de andre er med på det. Takk for gode svar her.. Flott forum:)
 4. JonasG

  Galdhøpiggen i januar/februar

  Er nettopp det ja:-p Men han læreren vi har med (Per Kristen fra 71 grader nord), har god peiling på klatring om vinteren, så det skal nok gå greit i januar også
 5. JonasG

  Galdhøpiggen i januar/februar

  Ser ut som det blir en langt tur. Takk for tipsene dine:-)
 6. Hei! Vi er en stor gjeng 18-åringer som ønsker å klatre Galdhøpiggen mens vi fortsatt går sammen på videregående. Vi er rundt 25 stykker. Som guide har vi med to lærere, hvor i hvert fall en har god klatreerfaring. Han sa det ikke er noe problem å bestige Galdhøpiggen med ski på vinteren. Men jeg er litt redd han er litt overoptimistisk. Hva tror dere om dette? Hva slags ferdigheter kreves? Jeg lurer også på om dere har gode tips til hytter som kan leies over en helg midt på vinteren. Kan gjerne være litt avstand fra startpunktet på bestigningen og hytta, i og med at vi kjører bil. Men hvor burde vi starte å klatre? Jeg vet at en del veier er stengt i januar og februar. Tusen takk for svar!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.