Gå til innhold

Syverts

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Syverts

  Trenger tips til tur, sommer 2009

  ok, så det var ikke lenger nei. Veit det er vanskelig å svare på men, hvor mange dager vil denne turen ta hvis jeg går 4-5 timer per dag?
 2. Syverts

  Trenger tips til tur, sommer 2009

  kikket en del på kart (gule sider ) i det siste. Er det noen som har peil på hvor lang tid det tar å gå fra der fergen stopper ved Røa i femunden - Langeggtjønnan - Muggsjøen - ned Mugga og over til Synnervika der ferja har endestasjon?
 3. Syverts

  Trenger tips til tur, sommer 2009

  Kommer til å basere meg på telt, men åpne koier er jo også ok. Når det gjelder merket/umerket løype, så er det ikke så viktig, men kunne vel helst tenkt meg å følge en sti.
 4. Syverts

  Trenger tips til tur, sommer 2009

  her var det mange bra tips, nå må jeg sette meg ned å studere litt
 5. Hei Jeg har begynt å fantasere om sommerferien 2009. Har bestemt meg for å sette av en uke til en tur i norges villmark. Problemet er at jeg ikke greier å bestemme meg for hvor jeg skal dra. Jeg er fra drammens-regionen, så jeg ser primært for meg at turen blir lagt i området Trondheim og sørover. Kunne tenke meg en tur med dagsetapper på 4-6 timer, hvor jeg kan legge inn en hviledag. Evt gå inn til et fint område, for å bruke dette som utgangspunkt for dagsturer til topper o.l. Primært ønsker jeg meg en tur i skog, med fin natur og godt fiske (!), og helst ikke alt for mye folk. Presiserer at dette ikke er absolutte krav. Har vært inne på tanken om Femundsmarka, men har også hørt at her kan det bli en del folk i sommermåndene, stemmer dette? er ikke redd folk, men gidder ikke "gå i kø". Et annet alternativ kan være hardangervidda, men her er det jo ikke særlig mye skog (eller?) Med meg på turen skal jeg ha med meg hunden min, en beagle som da vil være litt over året. Tips og inspirasjon mottas med stor glede! Siden jeg er ung og sprek (!?), bør turen by på litt utfordring! håper på masse forslag hilsen Henrik
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.