Gå til innhold

2re

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. 2re

  Skader

  Knekt leggen tvers av under kneet. knust kne. spjeret lårbein+ avriving av leddbånd og noen muskelfester i omådet rundt kneet. Sykkeltur ned slalombakken i Vikersund for 11 år siden. Men det var nydelig vær den dagen
 2. 2re

  Likfunn på Sandelvbreen

  Ja Tirsdag. Levningene ble funnet Fredag formiddag, og vi varslet på Krossbu så fort vi var nede fra breen, om funnet og også om årstall på mynt. Alikevel blev ikke det nevnt i media før Tirsdag. Det er jo liksom et ganske viktig spor i forhold til å tidsfeste ulykken.
 3. 2re

  Likfunn på Sandelvbreen

  Parret som fant levningene, traff vi i skaret påvei opp mot Storebjørn. De hadde gått opp fra Leirvassbu. Vi kom opp fra Krossbu. Ja det gikk litt "fritt vilt" rykter utover kvelden Den ene mynten kunne tydes, med årstall fra 1941. Skjønner ikke hvorfor politiet ikke kunne opplyse om det i media.
 4. Hei Are. Var der sist helg. Gikk Storebjørn og Veslebjørn, opp fra Krossbu på Fredag. Nydelige forhold. Lørdag var vi kun i Bøverbreen å lekte. Hadde med litt is-utstyr, så vi klatret litt i fallet og noen av de store sprekkene. Ingen nysnø. Vet ikke hvordan man setter inn bilder, eller's kunne jeg gjort det.
 5. 2re

  Østre Torfinnstind

  Hei Bjarne. Takk for tips og tur rapport. Satser på neste Lørdag, om været blir fint .
 6. 2re

  Østre Torfinnstind

  Hei. Lurte på å ta en tur på Østre Torfinnstind om været er bra. Har ikke vært der før å skal ha med en som ikke liker "klatring", så derfor er det ikke aktuelt å ha henne med over til de midtre og vestre. Derfor er spørsmålet. Er det "greit og trygt" å gå Østre Torfinnstind, opp og ned, og er det noen som har noen tips/råd. 2re
 7. Vi har alle forskjellig oppfatning av hvor grensene går for hva som er farlig eller ikke, og selv har jeg alltid drevet med forskjellige aktiviteter som ansees som farlig, av det store flertall. Når jeg var ung, brukte jeg tid på å forsvare mine interesser, men min erfaring er: -For de som ikke forstår, hjelper det ikke med en forklaring. -For de som forstår, er det ingen behov for forklaring. Ha fortryllende Pinse alle sammen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.