Gå til innhold
  • Bli medlem

Nutfant

Aktiv medlem
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

21 Neutral

Om Nutfant

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Sauda

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hovedredningssentralen har seg selv å takke, og har på mange måter vært med på å bidra til at folk handler uaktsomt da det til dags dato ikke får konsekvenser om man stiller i dress og lakksko på Trolltunga og må reddes ned igjen. Det er ingen menneskerett å bli reddet ned fra fjellet om/når man måtte ha behov for det, og nå må Hovedredningssentralen statuere et eksempel ved å sende regningen på redningsaksjonen til de som så til de grader har handlet uaktsomt.
  2. Helt i orden å ta seg en slik "Walkabout", men kostnaden for leteaksjonen håper jeg at han er "Villmann" nok til å dekke.
  3. Når man utløser en SOS fra et PBL system, så er jo dette nettopp fordi det ikke finnes muligheter for annen kommunikasjon på stedet. Velger å tro at politiet vil respondere på en mer effektiv måte neste gang en SOS tikker inn. Men dette understreker at en Satellittelefon-løsning er å foretrekke for de som ønsker størst mulig sikkerhet rundt nødmeldingen.
  4. Ut å gå på hvite vidder og høye fjell, med telt, god mat og flagg i sekken. Ha en riktig fin 17 mai feiring alle sammen !
  5. Jeg bruker 1-3 stk HET Power 50 batterier, sammen med et FEATHER2 30W panel på mine turer. Fungerer veldig fint. http://www.humanedgetech.com/shop/product.php?productid=184&cat=4&page=1
  6. Hei Jeg setter kursen for Sør-Varanger og Pasvikdalen i morgen tidlig, for noen fine villmarksdager på snøhvit mark. Bloggen oppdateres daglig fra og med i morgen kveld. http://sandalswalkabouts.blogspot.no/
  7. Hei! I morgen tidlig setter jeg nok en gang kursen for Finnmark og Sør-Varanger for en ny sommertur i brunbjørnens og stormyggens rike, og du er hjertelig velkommen til å følge turen via min blogg. http://sandalswalkabouts.blogspot.no/
  8. Hadde samme erfaringer med uvanlig mye klegg etter en tur i Pasvikdalen i juli.
  9. Hei ! Jeg har satt kursen for Finnmark og Sør-Varanger for en sommertur i brunbjørnens og stormyggens rike, og du er velkommen til å følge turen på min blogg som oppdateres daglig fra og med i morgen. http://sandalswalkabouts.blogspot.no/
  10. Hei Jeg bruker det thermarest liggeunderlaget i min Denali LIama, og det stiver av bunnen litt samtidig som det gir et behagelig isolasjonslag.
  11. Hei Noen her på forumet som har padlet SeaBird Expedition HV og Prijon Seayak HV, og kan si litt om eventuelle stabilitetsforskjeller på disse to ? Hvilken av disse to vil en nybegynner trives aller best i ?
  12. Hei Er hjemme igjen etter en ukestur i Øvre Pasvik Nasjonalpark, og om få dager setter jeg kursen tilbake for å utforske området mellom Øvre Pasvik og Neiden. Du kan følge turen på min blogg, som oppdateres daglig etter turstart : http://www.sandalweb.no/blogg.html God lesning !
  13. Etter å ha lest det du skriver Tonje så mener jeg at Sysselmannen tok en riktig avgjørelse i denne saken, og da med tanke på å hente dere ut etter et føre-var prinsipp. Men det å sende dere regning på utført henteoppdrag etterpå, mener jeg er en feil avgjørelse da dette normal sett gjøres når noen har opptrådt uaktsomt. Det at Sysselmannen ikke hadde tid til en gjennomgang av saken i etterkant av uthentingen kommer ikke som en bombe. Sysselmannen er nå Sysselmannen, og liker godt å vise at, ja jeg er faktisk Sysselmannen Lykke til med din neste Svalbard ekspedisjon Tonje. Go Wild !!!!
  14. Nikon D600 og et Nikon 16-35mm f/4 AF-S VR G ED IF N Aspherical objektiv for allround turfotografering.
  15. Hei Jeg har brukt både Guard og Edge buksen over en lang tidsperiode, og har bare gode erfaringer med begge to.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.