Gå til innhold
  • Bli medlem

Arenji

Aktiv medlem
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Arenji

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei! Vi er to stykker som skal på tur til Uranostind i slutten av måneden. Vi hadde tenkt å gå over breen, og opp på toppen fra nordsiden. Hvordan tror dere det er med breen og sikring? Er det mulig å komme seg over den, f.eks ved å holde en av flankene, uten å måtte sikre med tau? Vi har stegjern så litt is skulle gå bra.
  2. Da var vi tilbake. Bilveien var helt fin å kjøre, kom helt inn til bommen uten noen som helst problemer. Angående snøfonnene var de også små, se på bildene under. 1291 fonna var mindre enn i fjor og ikke noe stort problem, de andre fonnene var også relativt små og enkle å passere (med isøks, går sikkert uten også dersom man er forsiktig). På Stølsnosbreen var det imidlertid relativt mye snø, gikk stort sett i snø hele nordegga, noe vi ikke gjorde i fjor. God tur!
  3. Glimrende! Takk for rapport. Skal selv innover til helgen, men vi skal gå normalruten. Uansett fint å få vite forholdene på veien innover
  4. Takk for gode innspill. Skal komme tilbake med rapport når vi har vært der, mulig med bilder.
  5. Heisann! Vi er noen kompiser som har tenkt oss på Falketind helgen 9-11 juli. Jeg har vært der før og er fjellvant, de andre er relativt fjellvante, men; ingen av oss har isøkser, stegjern eller tau. Hvordan er det å gå Falketind i denne perioden uten dette utstyret? Tenker da spesielt på breen (har ikke planer om å gå ute på breen, men gå kanten oppover). Vil noen med mer erfaring/fler turer på Falketind si at det er fullt forsvarlig å gå opp der uten dette utstyret? Hvis ikke, finnes det steder man kan leie slikt utstyr? Personlig synes jeg turen opp var veldig grei, men jeg hadde både isøks og tau. Øksen var god å ha på mange av de bratte snøfonnene, men da gikk vi sent i august og det var antageligvis betraktelig mye mindre snø enn nå. På forhånd takk!
  6. Hehe. Flott prestasjon da, gratulerer med fjellet! Forøvrig lykke til de som har tenkt seg opp dit. Gode poenger som er nevnt før her i tråden.
  7. Litt off topic, men Ed Viesturs er vel i disse dager, eller har vært nylig, på Aconcagua, tror han og resten av RMI var på toppen rundt den 19. januar. Så du noe til disse Gunnar?
  8. For et helvete det må ha vært, der oppe på fjellet.
  9. Flott innlegg! Helt enig med deg. "Fjelling", som Arne Næss ville sagt, og klatring gir en mestringsfølelse som er, ihvertfall for meg, veldig verdifull å ta med seg videre. dårlig diskusjonsinnlegg, da jeg er enig med det du skriver, men
  10. Flotte bilder og flott turrapport! koste meg virkelig mens jeg leste den. Har aldri vært oppe på Torfinstidene selv, men må innrømme at det frister
  11. Takker for tipset. Har stått mye fint inne her, sjekket også ut boka til Gangdal hvor det var en mer detaljert beskrivelse, så jeg begynner å få et litt bedre bildet.
  12. Jepp, det er den tråden jeg har lest mest i og, men er det noe utover det? Gjerne en henvisning til en klatrebok, personlige erfaringer osv.
  13. For Tyin området er jo Falketind selvskreven
  14. Hei! Etter det jeg har lest graderes Heftyes renne til grad 3-4. Dette forteller jo litt om renna, men jeg lurte på om det er noen som kan gi en litt bedre beskrivelse(evt vet om bøker som har dette), gjerne bilder, fra hvordan det ser ut i renna? Er relativt nybegynner når det gjelder fjellklatring, men har likevel et håp om å ta Storen til sommeren, så jeg er interessert å i vite hva oppgaven går ut på (ettersom jeg har skjønt er Heftyes Renne, og "veggen" før man kommer inn i renna, det vanskeligste punktet på turen) På forhånd takk Ragnar (beklager hvis det er blitt stilt spørsmål om det før, men jeg kunne ikke finne noe)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.