Gå til innhold
  • Bli medlem

Heski

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Heski

  1. Jeg synes alpine trekkersene mine fuker bra! Men så har jeg ikke vært på skikkelig lang tur heller. Det er veldig uvant i starten synes jeg og ganske tungt. Men i julen gikk jeg nesten hver dag.. Funket fint, men ble ganske sliten. Jeg bryr meg mest om nedturen så da er alpine trekkers best. Bruker de også som transport middel for å komme høyre opp i fjellet for å få bra plass for hopp. Bilder fra ned kjøringen: http://www.smugmug.com/gallery/6977083_XPkF7#446550613_6GYwa Her er en link der hva andre synes om de: http://www.friflyt.no/index.php?articlenr=52604&pagenr=12 Her er det en som ønsker å selge sine: http://www.friflyt.no/index.php?pagenr=102&itemnr=214978 Håper dette vil hjelpe
  2. I Saas Fee i Sveits, som ligger ikke så langt unna Zermatt, er det også påbudt med bensindrevne biler. Skulle ha vert noen steder i norge der det var forbudt med bensindrevne biler.
  3. hvis du bryr deg mest om nedturen er Alpin trekkers et godt alternativ. Da kan du ha vanlige sko og bindinger pga du bare "setter" oppi adapterne i de vanlige bindingene på vei opp. Funker ikke så gått når du går skrått opp... Jeg har hørt at plastiken er litt skrøpelig, men jeg har selv ikke opplevd det..
  4. hvis du bryr deg mest om nedturen er Alpine trekkers et godt alternativ. Noen på friflyt har skrevet om hva de synes: http://www.friflyt.no/index.php?articlenr=52604&pagenr=12 Da får du MAX utav nedturen...
  5. okey, takk for opplysningen! Men vet du om det har gått noe skred der jeg har tengnet streken?
  6. Hei alle sammen! I fjor anskaffet jeg meg randoneutstyr for toppturer. Jeg er på jakt etter toppturer med bratt terreng som er delvis utfordrende i Storlidalen. Et stort pluss ville ha vert vis det også er steiner som er snødd ned(pillows) som man kan hoppe på. Som dere sikkert forstår liker jeg litt luft under plankene... Er det noen som har noen gode toppturer på lager? Hvis noen vet om en skavl som er fin å hoppe fra, så si fra. Jeg har lagt merke til at det pleier å være skispor ned fra Okla ned mot Ångardsvatnet. Parallelt med Sandbekken. Hvordan er det med snøskred her? Er det verdt en tur? Har lenge ønsket å kjøre ned frem siden av Nonshøa. Hvordan er det med snøskred på fremsiden der? Er det noe bra terreng for å kjøre? Noen som har kjørt ned der?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.