Gå til innhold
  • Bli medlem

Danielgusland

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Danielgusland

  1. Da har den kommet... selv om det tok lang tid..... men den er helt vill, de fleste vill nok sammenligne den med en minimaglite, men den lyser nesten like mye som en minimaglite når den er på low, på turbo ser du ikke angang strålen til minimagliten LØP OG KJØP, den bruker jo bare AA batterier
  2. Nettopp! men etter statusmeldingen så skal det ikke ha skjedd en dritt siden søndag, syns det er dårlig, står at de har den på lager. Også når de i tillegg ikke svarer på mail ELLER telefon når jeg ringte innenfor telefontidene.... den er jo ikke pakket ennå en gang.... noen som har erfaring med utebutikken? og hvordan man kan kontakte dem?
  3. Kommer jo fra utebutikken! er ikke den i norge da? syns det ligner rip-off nå.... statusen på orderen har ikke forandret seg siden jeg bestilte (står Pending) og de svarer ikke på tlf eller mail noen som vet om det er seriøs butikk?
  4. noen som vet hvor lang tid det tar før det kommer i postkassa?
  5. Da har jeg bestilt en Fenix L2D Q5 fra utebutikken (http://www.utebutikken.no/index.php?main_page=product_info&cPath=40_61&products_id=233) Og jeg håper den lever opp til forventningene (skal brukes på tur med bikkja, teltturer overalt... til alt igrunn.)
  6. Så L2D q5 er et bra valg? har en hodelykt og backup lykt allrede...
  7. Hei, hva med denne http://www.utebutikken.no/index.php?main_page=product_info&cPath=40_61&products_id=233 er det en god lykt? orker ikke de dyre batteriene XD
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.