Gå til innhold
  • Bli medlem

maa

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Fenomenal video fra en flott tur!! Og en max dag! Møtte deg ved bilen i Koldedalen. Vi valgte Falketind, men måtte dessverre snu pga et lite uhell i løsmassene ved siden av breen. Fikk virkelig inspirasjon til å gå Uranostraversen etter dette. Magnar.
  2. Takker Nils og Åge for gode tips om telefonr og kameraer. Webkameraene på Tyinholmen og Leirvassbu var ukjente for meg. Visste bare om de på Turtagrø og Spiterstulen. Disse 4 kameraene gi jo god info. Da er det bare å håpe på godvær og gode forhold. Magnar
  3. Det er meldt godvær neste uke:) Noen som har ny informasjon om evt. snøforhold i for eks i Falketind - Urdanostindområdet?
  4. Fin turrapport frå eit flott fjellområde. Morsomt prosjekt å gå fra Ål til Lærdal, slik mange handelskarar gjorde i "gamle" dagar. Fødalen er ei perle i Nordfjella. Har ikkje gått opp Djupeskardet sllik du gjorde, men forstår at opprinneleg plan var å ta vestover frå Fødalen og opp Halldalen til Kvevatnet. Synd med været da, men takker for bilder og rapport.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.