Gå til innhold
  • Bli medlem

Ptroinks

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ptroinks

  1. Ja, det er rart, det der. Enten er det et godt tegn (hvis vannene er så bra at ingen vil "avsløre" dem), eller så er det et dårlig tegn...
  2. Ingen som vet noe om disse vannene?
  3. Hei! Er det noen som vet om gode fiskevann i Skjomen-området (en fjord like sør for Narvik)? Jeg tenker spesielt på vannene på vestsiden av fjorden, fra og med Klubvikvatnet og nordover. Noen som har erfaring fra noen av disse vannene?
  4. Da tror jeg at jeg prøver meg på et Venus III. Jeg får ta det med meg på et par testturer når jeg ser at været ikke er av fineste sort, så finner jeg ut om det duger . Takk for tilbakemeldingen!
  5. Jeg så også på Helsport sitt Svalbard-telt, og det så veldig bra ut, men som sagt, jeg er ute etter et kuppeltelt, så...
  6. Hei! Jeg er på utkikk etter et helårstelt, og selv etter et par uker med surfing og lesing, har jeg ikke funnet ut hvilket telt jeg skal kjøpe. Dermed må jeg spørre alle dere "proffer" . Jeg har følgende krav: -Kuppeltelt -To fortelt -4-sesongers -God plass til to personer (altså tremannstelt) -Stormmatter (Trenger man egentlig dette?) Jeg har tenkt på Exped Orion Extreme og Exped Venus III (duger Venus III på vinteren?) i tillegg til Hilleberg Saivo. Har sett på mange forskjellige merker, men det er overraskende få kuppeltelt med to fortelt. Her er mine tanker om disse teltene (correct me if I'm wrong): -Exped Orion Extreme passer meg helt ypperlig, men det virker litt lite til to personer pluss vinterutstyr og hund. -Exped Venus III har flott størrelse, men jeg lurer på hvordan dette teltet fungerer på vinteren. -Hilleberg Saivo virker veldig støtt og solid, men forteltene virker veldig lave, så det ser ut som man må være veldig forsiktig med primusen i dem. Jeg må si at jeg heller mest mot Exped Venus III, men som jeg har skrevet over, er jeg usikker på vinter-egenskapene til dette teltet. Håper dere kan hjelpe meg med kommentarer til det jeg har skrevet, og kanskje noen av dere har tips til andre telt som jeg kanskje ikke har sett på ennå.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.