Gå til innhold
  • Bli medlem

Pakstar

Aktiv medlem
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Pakstar

  1. Takk for svar folkens. Vi får ha med oss gamasjer og heller endre ruta hvis vi møter alt for mye råtten snø. Vi kommer til å bære relativ tunge pakninger slik at det er dumt med råtten snø. 500fjell du bistår alltid:) - takk!
  2. Hei Hvordan pleier gåforholdene å være i Urdadalen slutten av juni måned? Vi skal gå dnt løypa til Gjendebu fra Spiterstulen. Har noen vært i området nylig? Mye snø? Gamasjer? Takk for alle svar
  3. Kartlinken på nett er helt perfekt. Tusen takk. Bruker bil til og fra disse toppene. Skal ha treningsøkter med relativ tung sekk. Er ute etter teknisk lette topper som feks Skogshorn. Takk for hjelpen folkens.
  4. Takk for rask svar 500fjell ... mange gode tips her. Har ikke kart foran meg - er alle disse toppene du nevnte mye lavere enn Skogshorn? Hvordan tror du forholdene er i området? Tenker på snø.
  5. Hei Skal overnatte på en hytte i nærheten av Skogshorn (1728moh). 1. Lurte på om det er andre topper i nærheten som er lett å bestige på en dagstur, og evt. høyere enn Skogshorn? Takker for alle svar
  6. Det blir Galdhøpiggen - Glittertind - Beseggen som jro foreslo. Kanskje et dumt spørsmål - men bør vi ha med myggmiddel på denne turen? Eller er vi "ovenfor" myggens rekkevidde?
  7. Her er instruksjonsvideon til Omnifuel: Kjøper meg den. Ser veldig bra ut. Miljøbensin om vinteren og gass om sommeren (på korte turer)
  8. Tilbake fra fjellet nå - beklager sent svar. Tusen takk for kjempegode forslag og innspill alle sammen Forslaget til Jro høres perfekt ut. Takk
  9. Hei Hvordan pleier gåforholdene i jotunheimen å være siste uka i juni og første uka i juli? Har tenkt på en 5 dagers tur fra Galdhøpiggen til Beseggen. Hva tenker dere om det? Forslag til rute? Holder det med fem dager? hilsen en som gleder seg til ferien
  10. Takk Får se hva vi gjør. Kanskje det beste er å vente til våren
  11. Takk for svar. Er helt enig med deg - april er en "mellommåned" - det er akkurat derfor jeg spør om jeg hjelp Grunnen til at vi ikke skal stå på ski/truger er fordi en del av gutta ikke har dette utstyret enda. (står på ønskelista til jul:) Hvor begynner kysttiene i Oslo? Hva er disse merket som på kartet?
  12. Hei 5 kompiser fra Oslo ønsker hjelp fra andre villmarkinger. Vi skal på en helgetur til fots i april. Hvor kan vi dra? - Vi er fra Oslo - kan ta toget/bilen ett par timer vekk fra Oslo - Vi skal gå - ikke bruke truger eller ski - Ønsker å gå fra A til B med 2 overnattinger underveis - Ønsker å sove under åpen himmel første natt (evt. presenning / gapahuk) - Hvis mulig overnatte på en DNT hytte andre natt før vi ankommer togstasjon el.l som gjør det lett å komme hjem igjen til sivilasjonen. Har dere noen gode forslag?? Takker for alle innspill
  13. Mayhassen: Takk for en fin tilbakemelding. Tittet faktisk på Khazri i dag - den virker veldig bra. Tror jeg liker den bedre enn Khamsin. Den ekstra kenguru-lomma på Khamsin er fin for stegjern, men jeg kommer nok ha på stegjern på beina hele tiden. Både opp og ned fra toppene. Når jeg må ta de av kan jeg ha de i en pakkpose festet utenpå sekken. gaardern: Takk for tips ang. osprey. Har ikke fått testet den på ryggen enda. Har noen av dere noen tanker ang. Naos eller Acrux fra Arcteryx? Vet de er ment først og fremst for folk som er mye i nærheten av vann, og at de koster flesk - men kan de funke som gode topptur / summit / villmark- sekker mon tro? Synes de ser veldig stilige ut i design - med tanke på at jeg kommer til å bruke sekken jeg kjøper i byen som treningssekk og på småreiser osv. Greit å ikke ha alt for mye dilldall på sekken da. Bærekomforten virket meget god på Naos´n.
  14. Har noen andre anbefalinger av sekker til mitt bruk? Eller erfaringer med Khamsin eller z55? 500fjell: Bare hyggelig Fin blog du har forresten.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.