Gå til innhold
  • Bli medlem

Madric

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Madric

  1. Takk for svaret. Det var jo hyggelig, da blir det snart ny sovepose på meg!
  2. Heisann. Oppblåsbare liggeunderlag ser fristende ut. Men holder de? Hadde vært surt å våkne opp midt på natta og oppdaget at "senga" hadde punktert. Noen med erfaringer?
  3. Jeg trenger ny sovepose. Og etter iherdig lesing av en masse innlegg om temaet her inne har jeg kommet fram til at jeg skal kjøpe fra utlandet. Derfor lurer jeg på om noen av dere vet tollsatsen på slike varer.
  4. Hei igjen Må bare få takke for raske svar.
  5. Madric

    Fyring i lavo

    Heisann. Kjøpte meg lavo i sommer, en Frisport Norefjell, og har vært på to turer med den, en helgetur, og en ukestur. Jeg er allerede blitt kjempeglad i lavoen, og er kjempefornøyd med den. Men en ting kan jeg trenge noen tips om. Fyring inne. Joda, orntlig tørr ved hjelper, men oppe i fjellet må en ta den veden en finner, og når solen skinner og alt er tørt er det jo ingen grund til å fyre bål inne. Da er det jo mye triveligere å sitte ute og nyte naturen. Men når regnet høljer ned og alt er vått hadde det jo vært konge med litt varme under duken. Men da er som oftest det du finner av ved dertil våt og lavoen fylles med sur røyk. Noen tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.