Gå til innhold
  • Bli medlem

haneiv

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Er det noen forretninger som fører Whitney sekkene i Bergen? Lurer om det er noen andre butikker utenom platou som har andre merker som arcteryx/osprey t.d?
  2. Er noe snøfonner på Storevasseggi, men det minker fort nå i varmen.
  3. Satser på at det er noen som har peiling, skal handle bursdagspresang og lurer på hvilke jakker til dame som er vanntett. Bruksområde er stort sett lette turer, og skal brukes ellers for å holde seg tørr ute. Hun har sett seg ut "1323 Giraffe Lady Jacket", men siden jakken har snøskjørt er vel dette mer beregnet for ski? Jakken skal hovedsaklig brukes høst til vår, og en hardshell jakke hadde ikke vært å forakte. Har vært og kikket i butikkene men det er snevert utvalg nå, de har stort sett inne Sirdal jakken også en del softshell. Alle sier at det kommer mer utover høsten, men ingen har peiling når det kommer *oppgitt*. Så har dere noen tips? Er vel utseende som teller mest her i gården
  4. haneiv

    Arc'teryx Alpha

    Arcteryx er vel som andre merker fra usa store i størrelsene. Er vel en tommelfingerregel at du må en størrelse ned. Visst du går i en vanlig butikk og ser på merkelappen står det på EU S og i USA XS. Var å prøvde jakken i butikk og fant ut at jeg måtte ha S. Vanligvis bruker jeg M. Kjøpte jakken fra USA, og ble registrert som sendt fra usa for en liten time siden.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.