Gå til innhold
  • Bli medlem

sveink

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Øverst på ønskelista mi før NPL-turen min i sommar var Nakamura Nitro Advance, men eg endte opp med å kjøpa ein gammal DBS Intruder på den lokale bruktbutikken/søppelfyllinga for 150 kr. Den monterte eg Fulcrum Racing 7 hjul på og carbongaffel, og den fungerte veldig bra. Men sidan du ikkje er så interessert i å bygga han sjølv, så ville eg gått for ein hybridsykkel eller ein rimelig landevegssykkel. Helst med trippel krank, viss du skal ha mykje bagasje med deg. Eg syns det er viktig med ein sykkel som trillar godt, og som ikkje blir for tung oppover. Men er du i god form og har god tid, så er det kanskje ikkje så viktig...
  2. sveink

    Farvel Vestlandet ?

    Eg syns du har nokre gode poeng, men å sei farvel til sykkelturar på Vestlandet blir vel litt drastisk? Sjølv om mange sykkelruter forsvinn, så dukkar det opp mange fine bilfrie ruter utanfor tunnelane. F.eks. Rullestadjuvet langs E134 i Hordaland har blitt ein fin vei for syklistar, og utanfor tunnelane i Røldal og langs Åkrafjorden. Måbødalen ovanfor Eidfjord er bra, iallefall i sommarsesongen. Bergen-Voss kan syklast via Kvamskogen, slik løypa går for turrittet som er veldig populært. Det dukkar sikkert opp fleire ruter etterkvart, sidan sykkelbølga har tatt slik av dei siste åra. Syns du bør fokusera på moglegheitane og ikkje på begrensningane.
  3. sveink

    Oslo - Moss

    Er enig med StianT fram til Tusenfryd, men her i frå ville eg sykla vidare sørover langs vestsida av Årungen. Deretter til Ås-Vestby-Son og Moss. Fin løype med lite trafikk.
  4. Sykla Lindesnes-Nordkapp i sommer, og brukte ca 18 dagar. (Inkl. en hviledag i Steinkjer) Så det går sikkert fint på 20 dager viss du ikke har alt for mye bagasje eller sterk motvind hele veien. Løypa mi blei i overkant av 300 mil, så det er også gode muligheter til å sykle en del kortere enn dette. Jeg sykla vestlandet opp til Trondheim. Kan anbefalest viss du liker fjell og fjorder og ikke har noe i mot motbakker(og nedoverbakker). Ellers sykla jeg via Fosenhalvøya, endel av riksveg 17, holdt stortsett E6 fra Mo i Rana bortsett fra riksveg 87 fra Bardudalen til Tamokdalen som gikk i veldig fin natur. Viss jeg hadde sykla på nytt ville jeg: -Hatt lettere gir på sykkelen enn 39-25 -Sykla via Lofoten i stedet for E6. -Tatt meg bedre tid til å nyte turen. -Planlagt ruta på forhånd, ikke underveis. Når jeg reiste hjem sykla jeg til Honningsvåg, tok buss til Alta og fly videre. Var visst det billigeste alternativet for å komme seg sørover igjen, i følge turistinformasjonen i Honningsvåg. God tur!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.