Gå til innhold

Tony

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Ok. Det var jeg ikke klar over Da blir det ikke Sarek... Takk
  2. Hei I annledning min 40 års dag neste år så har jeg tenkt å innvilge meg en 10 dagers fisketur til et eller annet sted i Norge eller Nord Sverige.. Ett must at det er gode fiskevann (ørret/røye).. Jeg er kun en hobbyfisker (ikke fluefisker) men er vant med friluftsliv året rundt.. Så det jeg trenger er gode turtips da jeg vil at den turen skal være ekstra bra:) Dvs flott natur og gode fiskevann.. Hva det koster er egentlig underordnet (innen rimelighetens grenser da..) Jeg har tenkt litt på Sarek og områdene rundt der, men det kan like gjerne være i Norge.. Er kjempetakknemlig for alle tips:))
  3. Tusen takk for raske tilbakemld og uvurdelige tips Nå er det bare å komme seg til skogs og lete etter emner.. Mulig jeg tar med en vanlig bjørkestamme som forsøkskanin første gangen..
  4. Hei Jeg har planer om å lage min egen trekopp/turkopp men har null kunnskap om hvordan man går fram.. Så jeg tenkte at dette er plassen å spørre .. Etter hva jeg har forstått så må man ut og finne egnede emner, så da lurer jeg på: Hvor bør man lete? Er det gammel bjørkeskog som gjelder? Er det lett å finne eller er det som regel langt i mellom bra emner? Og så et dumt et, Hva vil skje dersom man forsøkte å lage kopp av f eks vanlig bjørketre? sprekker det eller hva er greia med å bruke disse utvekstene/emnene? forøvrig ville jeg satt veldig pris på om noen kunne tatt seg tid med å komme med tips om det lage seg en kopp sånn generellt.. Hvordan gå frem, tørking osv.. tusen takk for evt innspill
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.