Gå til innhold

Ranec

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ranec

  Toppturer i Finnmark

  Takk for gode forslag:) Jeg har allerede vært litt rundt i Porsanger (området rundt Olderfjord) på rypejakt i høst. Bringnes/Raksevarre/Skarvberget mm. Fint terreng her:) Men ikke spør hvor mye rype det ble.... Mottar nye turforslag med takk:)
 2. Ranec

  Toppturer i Finnmark

  Jeg har akkurat flytta til Hammerfest og lurer på om noen på dette forumet tips, erfaringer, turbeskrivelser ol fra Finnmark og dele med meg. Finner lite informasjon på internett, virker ikke som om dette med å gå i fjellet for å gå på topper er særlig utbredt i Finnmark. De store høydene finner en jo heller ikke, men store turopplevelser må det jo likevel finnes? Hva med breene? Er det noen som driver med noen slags form for fellesturer i fylket, feks på breene? Jeg har ingen erfaring med brevandring fra før.
 3. Ranec

  Hvor skal du i 2006?

  Har utrolig lyst på en tur opp på Stetind i sommer, og kanskje få med meg Svolværgeita eller andre med det samme. Ellers er det Finnmark som skal utforskes da jeg nettopp har flyttet til Hammerfest. Ingen store høyder å snakke om her oppe, men iallefall nok av plass å boltre seg på Noen på forumet som har vært litt rundt i fjellet i Finnmark? Finner lite info på internett, og har inntrykk av at den jevne finnmarking ikke er noe til fjellvandrer... Mulig jeg bare ikke har møtt de rette folka enda:)
 4. Vet det er lenge til sommeren enda, men jeg kom over en gammel tråd fra mai i fjor hvor det stod litt om Tustna-stabbene. Jeg var selv på Storøret i fjor, og syntes det var en fin tur. Jeg bor på Nordmøre og kunne godt tenkt meg å gå på de andre toppene også, men jeg er lite kjent på Tustna. Knubben, Jørgenvågsalen, Skarven, Stabben, Inderbergsalen, Storøret og Lilleøret, er det flere? Bare lurte på om noen har noen tips om hva som er det beste utgangspunktet for disse? Hvilket er det høyeste på Tustna? Finnes det stier? Er det noen som er naturlig å ta på samme tur? Evt andre opplysninger om Tustna-fjella?
 5. Ranec

  Klatrekurs på Nordmøre?

  Klatrekurs på Nordmøre? Finnes det? Har gått å traska i nordmørsk/sør-trøndersk natur i 20 år, men de alpine utfordringene har det blitt mindre av, da jeg bare har holdt til nær hjemstedet mitt. Finnes nesten bare runde, lave fjell her:) Har stort sett bare blitt myrtrasking til diverse ørrettvann, storviltjakt nede i dalene og turer opp på et og annet lite rypfjell hvor det muligens sitter et lite kull:) Er klar for litt større utfordringer i høyden så jeg har lyst til å melde meg på et klatrekurs for å se om det er noe for meg. Det hittil "værste" jeg har vært med på er stien opp på Innerdalstårnet. Syntes det var morsomt iallefall:) Som sagt ser jeg etter klatrekurs, men også et "miljø" da jeg ikke kjenner noen som driver med dette. Feks: finnes det innendørs klatrevegger heromkring? Holder til ca midt mellom Tr.heim/Kr.sund.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.