Gå til innhold
  • Bli medlem

arildh80

Passivt medlem
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Det skal sies at fiskekortprisene der oppe er ganske drøye. 100kr/dagen, 500/uke. (Har hørt at man kan få weekend for 150, men siden fiske var "forbudt" pga reinjakta så fikk jeg det ikke bekreftet). Det er også rimelig tungvint at ikke samme fiskekort gjelder for hele Mårvann/Kalhovd. På kartet var fiskeområdet tegnet inn slik at det bare gjaldt for halve vannet - skulle man fiske utenfor dette måtte man kjøpe nytt fiskekort fra en annen grunneier. Håpløst. Takk gud for det 11. bud
  2. Jeg var på Mårvann (rett ved Kalhovdfjorden) forrige helg og fiskekortkaren på Synken (parkeringen ved Mårvann) sa det ikke var lov å fiske nå som reinjakta var igang. Det var derimot ikke opplyst om dette noe sted før jeg fikk vite det muntlig fra ham, selv ikke turisthytta på Kalhovd visste om det.
  3. Takk for alle tips og svar. Valget falt på Mårvann, og det var en knall langhelg. Alt fra padlingen til været og fisket (hysj hysj) klaffet
  4. Ja, jeg vet at mange syns Adventure Food er underlegen Real, men jeg syns nå de har endel gode retter og prisen er jo kjekk. Men nå ser det ut som ingen av de store kjedene selger dette merket lenger? XXL dumpet beholdningen sin nylig og sluttet å føre det, Sportshuset har det ikke og såvidt jeg vet, heller ikke G-sport. Noen som vet hvor Adventure Food fortsatt selges i butikk?
  5. Nå er det jo ofte sånn at regn ofte følger med tordenvær, så det er ikke alltid like enkelt å finne et tørt sted, spesielt ikke hvis man er ute på fjellet eller vidda. Men vannpytter, vannkanten eller myrer er vel kanskje best å unngå ja
  6. Må man unngå å være i teltet dersom det tordner på vidda?
  7. Ser det har vært diskutert hva man gjør hvis man blir overrasket av tordenvær på fjellet hvor det er spesielt utsatte topper, men hva er beste praksis hvis man er på et høyereliggende, men relativt flatt område som ikke har noen spesielle topper (typisk mange steder på hardangervidda) - da er vel potensielt ALT som stikker litt opp et mål for lynnedslag? Hva gjør man?
  8. Det stemmer sikkert, men jeg har blitt fortalt at grunneierne setter liten pris på at man oppholder seg i områdene de har garn i.. Derfor lurer jeg på hvilke områder jeg bør være litt obs på.
  9. Hei, noen som vet hvilke deler av Kalhovdfjorden det settes ut garn i (som dermed kan være greit å styre unna?)
  10. @Fjellfinn: Hvor var bildet tatt? (det med innsjøen). Det så rimelig idyllisk ut..
  11. OK, takk for svar.. da har jeg blitt litt klokere.. Får komme med rapport senere i sommer når turen er overstått
  12. Ang. Kalhovdfjorden så fikk jeg tips fra turistforeningen om at den vestre armen (Grytefjord, Sprogen og innover der) burde være ganske fritt for andre turister. Merker man biltrafikken mye i området, siden du sier man ser (bo)biler komme og gå? Ville Mårvatn vært stillere sånn sett enn den vestre armen av Kalhovdfjorden? Hva med fiske i Kalhovdfjorden vs Mårvatn? Hørte at de setter ut garn i deler av Kalhovdfjorden på sensommeren, da er det jo greit å holde seg unna de områdene.. Kriteriene våre er: Litt kanopadling (ingen krise om vannet ikke er enormt), fiskemuligheter, ikke bli nedrent av fotturister der vi slår leir, og ikke ligge rett ved bilvei... Hvordan tror du Kalhovd vs Mårvatn passer til dette?
  13. Vil du anbefale Mårvatn fremfor Kalhovdfjorden? I tilfelle, hvorfor?
  14. Senere i sommer skal jeg og noen turkamerater på telt/kanotur i området rundt Kalhovd. Hadde tenkt å legge ut på Kalhovdfjorden omtrent der DNT har Kalhovd-hytta si (av praktiske årsaker i forhold til vei). Kan man parkere hvor som helst nærme vannet, eller er det spesielle bestemmelser?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.