Gå til innhold
  • Bli medlem

primus

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av primus

  1. Er blodknuten en grei knute til å skjøte mono med multi?
  2. Skal kjøpe meg et power pro 0,10mm snøre nå. Mitt fiske består av både elv og vann. Ser for meg å bruke noe fortom av mono, men uansett, er det noen foskjell på styrke eller egenskaper på de ulike fargene (grønn/gul), hvem farge er å anbefale? Og hvor langt 135/235 meter?
  3. Takker for svar, er det noen spesiell modell du kan anbefalle? Ellers ser jeg at oslosportslager har gode priser denne uken. er det noen sko der som kan oppfylle mine "krav"?
  4. Hei, Er på utkikk etter nye fjellstøvler. Pga plager med skjelettet(rygg og knær) blir ikke sekken altfor tung, sjelden over 12-14kg. Jeg tenker da at kansje de "tradisjonelle tunge lærstøvlene" muligens blir noe overkill for mitt skisserte bruksområde?? Jeg lurte derfor på om fjellsko av tekstil ala la sportiva valles/trango trek osv er mer å satse på, får da en lettere støvel.... Ettersom mine nevnte plager i kroppen bør skoen ha god demping. Forslag taes imot med takk:-)
  5. Ja det funker best, men etter at jeg har strammet bardunene må jeg ofte etterstramme de andre pluggene for at det skal stå stramt. Flere med denne erfaringen? Dette gjør at det blir ganske lang oppsett tid....
  6. I hvilken rekkefølge gjør dere hva under oppsett av ovennevnte telt for å få duken opptimal stram?
  7. Synes nallo ser skummelt likt ut som et helsport fjellheimen camp telt jeg eier, der teltet skrår så mye at takhøyden blir snau.... På fjellheimen som er oppgitt til 110cm på det høyeste noe som jeg måler det til 104cm er det på det høyeste også i laveste laget UTEN sitteunderlag.
  8. jeg er 185 høy med normal rygglengde
  9. Noen med gode anbefalninger angående ovenstående problemstilling.....? Mitt ønske er at jeg fint skal kunne sitte oppreist (oppå et underlag 3-9 cm)uten å skalle i teltduken. Det skal være et tremannstelt, med andre ord god plass for to om vinteren med ålreit fortelt... Teltet må være vindstabilt ha god ventilasjon med tanke på matlaging i telt. Ikke over 4,5-5kg (lettere jo bedre). Pris spiller mindre rolle! På forhånd takk for gode innspill!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.