Gå til innhold
  • Bli medlem

dlj

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om dlj

  1. Gasslykta til primus, gir godt lyd + varme Hodelykt (led), kan brukes som taklampe i teltet, legger det i nettinghylla i taket. Ellers pleier jeg å ha med meg et gravlys eller to på overnattingsturer med eller uten telt. Tåler mye vind før de blåser ut, dessuten lyser de lenge og koster lite.
  2. Har nylig bestil denne: http://www.towerridge.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=7_37&products_id=501 Får den til helgen. Gunstig med dagens pris for pundet!
  3. Har vært inne på tanken å padle lågen med kano selv. Hvordan er det med merking av inntak til kraftverkene? Det har jo vært dødsulykker, hvor folk har blitt dratt under pga strøm ved inntak.
  4. Hei, Skal gå over Hardangervidda neste uke, hvis ikke værmeldingen blir alt for ille. Har planer om å gå fra Ustaoset eller Haugastøl til Vierli (eventuelt Skinnarbu, avhengig av snøforhold og overvann/isforhold på Møsvatn). Er det noen som har gått tilsvarende rute, som kan si noe om tidsbruk. Vet at det er avhengig av føre og vær, men det hadde nyttig og morsomt å høre andres erfaringer likevel. Var på Vierli forrige helg. Da var det kaldt om natta, og snøen bar godt til langt utpå ettermiddagen. I følge yr.no ser det ut til å bli dårlig med nattefrost til uka. Men det kan jo endre seg. Vurderer annet startsted for å få en kortere rute, noen tips?
  5. XXL har greit utvalg av støvler fra Lundhags. Men kan ikke huske å ha sett Mid der. Anbefaler at du kontaker importøren, Nordic Outdoor.
  6. Hei, Jeg skal snart på ferie i Fauskeområdet (Sullitjelma, Sørfold, Saltdalen), og lurer på om noen har noen gode tips for kanoturer som gir fine padleopplevelser og fiskemuligheter. Tenker hovedsaklig på dagsturer eller turer med en overnatting. Har en Ally 16,5 DR. Men jeg er helt uerfaren med kano. Jeg har lyst til å prøve den i elv. Hvordan er det å padle i Saltdalselva, Junkerdalselva, Beiarelva? Eller er det andre elver som bør prøves?
  7. Et tips hvis man skal ligge i telt i sterk vind er ørepropper. En natt i storm, medførte svært lite søvn. Det var som å ligge inntil et uendelig langt godstog. Ørepropper blir med neste gang.
  8. Kjøpte dette teltet (4manns) i fjor sommer. Jeg er også veldig godt fornøyd. Kan også skrive under på at det tåler bra med vind, da jeg fikk prøvd det i full storm (i følge lokale værmeldinger på nrk radio) i Rondane i fjor høst. En av stormmattene fikk en liten rift, men det var på grunn av steinen som lå på hadde en skarp kant. Teltet har god ventilasjon, lite problem med kondens i innerteltet. Dog krever det ganske flat grunn for å få satt det opp perfekt og hindre at innerteltet berører ytterteltet i fotenden.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.