Gå til innhold
  • Bli medlem

elvas_venn

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av elvas_venn

  1. Takk for svar, Knutis. Det var det jeg antok. Jeg er heller ikke ute etter avsløringer av vann, men mer områder som jeg selv kan utforske. Det er alltid morsomt å finne sine "egne" vann og elver. Har en del av de på Sørlandet, og på Hardangervidda. Årsaken til at jeg ønsker en tur til Femundsmarka er muligheten for bruk av kano. Nå har jeg bestilt siste versjon av "Hundre padleperler" så da får jeg ta fram kartet og klekke ut en god idè for høsttur utover den årlige turen til Hardangervidda til fots. Takk igjen!
  2. Forventningene våre er at mulighetene er der og gjerne at man kan treffe på noen større. I utgangspunktet er vi ute etter ørret, men selvsagt ikke noe must. Av rapporter jeg har lest på diverse fora så er jeg faktisk skeptisk mtp mengden mennesker valfarter Røa-vassdraget både til fots og i kano.
  3. Litt mer informasjon om turen vi planlegger: Jeg og en kamerat skal på 7-8 dagers kanotur med fisking som hovedaktivitet. På nettet finner man mye informasjon - problemet er at innholdet spriker i veldig mange retninger. Jeg prøver meg derfor på dette forumet og har følgende utfordring: Vi skal gjennomføre turen i midten av august og hadde peilet oss inn på Femundsmarka, næremere beste Røa-vassdraget. Etter å saumfart internett begynner det alternativet å bli mindre interessant da fisket vil være en veldig viktig del av turen og for meg virker det som fisket er veldig oppskrytt der. Bør vi derfor heller prøve Mugga - og hvor vanskelig er den å padle opp/ned fra/til Femunden da dette evt blir vårt utgangspunkt? Evt har noen andre tips - på kartet ser det veldig fint ut rundt Storjyltingen, Bursjøen, Gunnarsjøen etc? Vi trenger ikke tips om konkrete vann, selv om disse selvsagt tas imot med stor takk - det viktigste er at vi beveger oss (med Ally kano) i et område med potensiale. Tips utenfor Femundsmarka tas også imot.
  4. Da fikk jeg endelig Allyen jeg har lett etter. Det ble en brukt Ally 15 og den er allerede prøvd - http://www.fiskersiden.no/forum/index.php?showtopic=36111. Foreløpig er jeg strålende fornøyd og angrer ikke et sekund!
  5. Jeg planlegger 1 ukes kanotur i midten av august i Femundsmarka ved Røa/Grøtta-området. Er det noen som har erfaring fra fisket i dette området i år og/eller tidligere år i august? Takker så mye for tilbakemeldinger. Christian
  6. Takk for tilbakemeldingene. Etter research står det nå mellom en Pakboat eller Ally.
  7. Takk for rask respons. Jo da, jeg velger bort en del alternative løsninger med mine kriterier. Pakboat ser også spennende ut, men jeg har ikke klart å finne informasjon fra folk med erfaring ved bruk av denne.
  8. Hei alle sammen, jeg er på utkikk etter en kano (brukt eller ny). Det som er viktig er at den kan bære 2 personer inkl oppakning. Den vil måtte kunne tåle normal padling på innsjø i tillegg til noe elvepadling. Vekt er også viktig da jeg i utgangspunktet ikke ønsker så mye tyngre kano enn +/- 20 kg. Jeg har "trålt" nettet for alternative løsninger og foreløpig ligger det an til Ally 16,5, men jeg kunne også tenke meg å høre fra dere som har erfaringer med andre kanoer. Kort oppsummert er følgende kriterier viktig: - bæreevne min 2 personer inkl oppakning - vekt +/- 20 kg - sammenleggbar eller oppblåsbar er å foretrekke, men ikke et must. - "fiskevennlig" Legg gjerne med linker til sider i evt svar. Mvh Christian
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.