Gå til innhold
  • Bli medlem

Tim

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Tim

  1. Buck 119 Special med 420 HC Steinless stål. Da har du en kniv som varer evig:) 680 kr på topsecret.no
  2. "Ringstad packen" er noe dritt, kvaliteten gjenspeiles i prisen. I løpet av 6 mnd byttet jeg sekk 3 ganger pga divers reimer røk. Klipsen er også av elendig kvalitet, på øvelse tok vi altid med oss dobbelt opp å hver gang var det et eller annet som røk. Nå skal det sies at sekken ble brukt hardt. En øvelse hadde jeg 42 kg(vi brukte å veie sekkene for moro skyld:)) Da røk skulder reimen etter 10 min marsj. Og det var ofte vi måtte ha teknisk hvil fordi noen måtte utbedre sekken, irriterende! Ramsund sekken har jeg desverre ingen erfaring med.
  3. Jeg la ikke merke til det, men tilbudet gjelder kun ekstra small size sekken og da var det vel ikke så rart at den var så billig
  4. http://www.backcountrygear.com/catalog/packdetail.cfm/GR1203 Skjekk linken:) Det er fjorårets modell av Palisade, men det er en veldig bra pris.
  5. Hvis du har penga så anbefaler jeg Gregory Palisade 80 l på det sterkeste! Den koster selvfølgelig litt ekstra, men det er verd hver eneste krone:) Ser at 2007 modellen er på tilbud hos oslosportslager.no nå til 3999 veil. er 4800 trur jeg, løp å kjøp;)
  6. Vurderer å gå til innkjøp av Berhaus C7 Pro 70+10. Er det noen som har erfaring med denne? Hvordan er det med feste muligheter utenpå sekken? Komprimering reimer, slitestyrke og hva mener dere er maks vekt i denne sekken? Bæresystemet høres veldig spennende ut. Har nå en Bergans Nordmarka 70 liter, denne fungere fint for helge turer, men er ikke noe særlig å dra med seg på 1 og 2 ukers turer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.