Gå til innhold
  • Bli medlem

Mari Elin

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei:) noen som har vert på Svalbard før og som kan fortelle meg den billigste måten å oppleve Svalbard på? studenter på tur:)
  2. Tusen takk gode for tips! har komt til at buss må vere tingen ja slik vi får med oss litt av det landet byr på av morro også, ikkje bere grus som du seier;) Regner med at å leige sykkel er det beste kontra ta med. blir vel fort dyrere det.
  3. Hei;) Vi er ein jentegjeng som reiser en ti-dagers tur til Island i sommer og har som mål å sykle øya rundt Kanskje finst det nokon her som kan gi oss nokre gode råd på veien? Andre som har tatt den same turen? Forstår det slik at det ikkje alltid er like gode vegar å sykkle på , spess på aust-sida... vi har planer om å telte dei fleste nettene, er det fritt fram å campe dei fleste stadar på Island mon tru?
  4. Vi er ein jentegjeng som skal til Island i sommer, på sykkel øya rundt;) Vi har ikkje bestemt oss for om vi skal ta med eller leige sykkel når vi kjem fram enda... Men kanskje er det nokre kjekke sjeler her som har vore på ein slike tur som kan gi oss nokre gode idear? Håhååå kor vi gler oss
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.