Gå til innhold
  • Bli medlem

turmannen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av turmannen

  1. Måtte prøve tørmelka jeg også. Hos Coop Mega hadde de Nestle Viking Melk hvor ei eske a`500 gram skal holde til 4 liter melk, kr 57.50 kom den seg på. Kjøpte også med ei eske med 20 små porsjonspakker med musli, egentlig beregnet til yoghurt til kr 16.25 Blandet tørmelka og muslien i en bolle og det ble egentlig ikke så ille. Viktig å ikke blande melka for tykk tror jeg. Dette skal prøves til frokost / mellom-måltid på tur, ting smaker gjerne litt bedre utendørs.
  2. Buss fra Oppdal stasjon til Festa, se etter snille folk som kan ta deg med derfra evt. apostlenes? edit: du finner litt info her
  3. Kjøpte min første gps for noen dager siden selv og har vel derfor ingen vektig erfaring å komme med. Men merker meg at Kartbutikken.no har et godt tilbud på Garmin 60csx nå
  4. Ser xxl har Nordmarka 3 camp til denne prisen nå ja, bra tips! Men jeg tror nok muligens dette teltet blir i største laget for min del og kanskje litt i grenseland vektmessig også? Lurer egentlig på om jeg burde sikte meg inn på hytteovernatting i starten, fersk TT medlem og greier..
  5. Takker for svar. Etter å ha kikket litt rundt i dette og andre forum ser jeg raskt at telt kanskje er det mest diskuterte temaet. Tror jeg blir nødt for å gruble litt framover..
  6. Har behov for et telt. Tenkte i utgangspunktet å kjøpe Helsport Nordmarka 2 fra xxl, men der var det utsolgt. (skulle visst komme inn til butikken igjen om ei ukes tid) Kunne selvfølgelig da gå opp til Ringsting 2, men dette teltet føler jeg blir for dyrt i forhold til størrelsen. Ukjent som jeg er med priser på telt og utstyr trodde jeg det var mulig å finne et greit telt til rundt 2000 kroner.. Tror derfor valget for mitt vedkommende står mellom Helsport Skjervøy 2+ camp og Bergans Kompakt 2 Jeg ser for meg at mitt teltbehov vil være i den snøfri delen av året på fjellet med fra en til kanskje tre overnattinger i starten. Noen som ønsker å komme med eventuelle anbefalinger på aktuelle telt? Er det håpløst av meg å prøve dette 300 kronersteltet fra Biltema?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.