Gå til innhold
  • Bli medlem

jangk

Aktiv medlem
  • Innlegg

    168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om jangk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Er det skiføre på Valdresflya nå? Webkameraet ser ikke ut til å være helt oppdatert. (Jeg er ikke kresen og tåler absolutt oppstikkende stein osv.)
  2. Hei, er det noen som vet hvor langt man kommer inn Visdalen nå (om vinteren). Hvor står bommen? Vurderer fottur innover der.
  3. Hei, er det noen som vet om denne toppen like sydvest for Rondeslottet har PF 10m?
  4. Den er ikke slapp nei. Den er ganske vanskelig å komprimere pga "loftingen".
  5. Marmot CWM er rå. Romslig pose. Ligger ute i -20 - -25 uten å føle behov for å dra hetten over hodet. Ytterstoffet tåler endel vann. Bison har jeg ingen erfaringer med.
  6. Det gikk an å gå på snøen/isen langsmed elven innover Leirungsdalen, men det var nok siste helgen med ok skimuligheter innover her ja.
  7. Er brua over Leirungsåi-elva vest for Vargebakken, syd for Knutshø, permanent, eller er den ikke satt opp ennå?
  8. Er det brukbart med snø innover Leirungsdalen fra Valdresflya? Jeg aksepterer å måtte ta av skiene noen ganger.
  9. Jeg selger et Marmot thor 2p - telt. Nytt - ubrukt. Kun satt opp i stua. 2500,- Teltet har bedre plass enn alle andre tomannstelt jeg har sett.
  10. Har kludra en gul og rød pil på kartet under. Er det vinterbrøytet til disse utgangspunktene for skitur til Norefjellmassivet? Hvor er det preparerte løyper på Norefjell?
  11. Noen som vet noen om status på denne (brøyting etc.)?
  12. "Beste måten" - du mener, "måten som tar lengst tid"? Skal en bygge levegg kan en like gjerne bo i snøhule. Eneste formålet med mitt telt er som sagt å skape et rom i fjellet der en ikke blir snødd på og som gjør at en slipper å overnatte rett på snøen. Dette er vel en ganske grov forenkling? Tror ganske mange har opplevd kondens på innsiden av innerduken. Hele poenget mitt var å bruke énduks telt. Men altså av innerteltstoff som vinden blåser "noe" i gjennom for super ventilasjon . Har ennå ikke klart å se noen argumenter mot dette som hindrer meg i å teste ut å kun ta med innerteltet på neste tur. Koking inne i teltet er ikke noe must for meg.
  13. Anses en bestigning av Hardangerjøkulen ad letteste rute (er det via Middalen, eller ryggen sydøst for denne?) som helt trygt mtp sprekker på denne tiden av året?
  14. Jeg har Firstlight i Nanoshield fra før. Dette stoffet er meget lett, sterkt og bra. Det skal være ganske så vanntett. Men det puster selvfølgelig ikke like godt som et ikke-vindtett innertelt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.