Gå til innhold
  • Bli medlem

ganett

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om ganett

  1. Jeg har tidligere hatt barn på Lutvann skole i Oslo som er kjent for å ha uteskole med uteundervisning. Da brukes marka i Oslo. Kanskje info å hente der? Undervisnng er fullt mulig utendørs, og i kombinasjon med at ungene er mer i aktivitet så er det supert. Mye fra fagplan man kan lære utendørs. I alle fag. Geografi,kart,matlaging,ernæring,motorikk, lage ting, gym, mestring, natur osv.
  2. Du har helt klart et solig poeng her! Tanken var organisert taulag ja. Men ser det finnes flere alternativer. Takk for svar.
  3. Takk for svar Fant nå info om at de anbefaler turen for barn fra 7 år og oppover. Og at barn i meis av sikkerhetsmessige grunner ikke kan bli med. Da legger vi litt om på planen minstemann.
  4. Vi vurderer en tur fra Juvashytta og gå til Piggen. Har med 3 barn på tur, eldste på 10 og 13 har som mål å komme seg på toppen og oppleve cafe og kjøp pin der. Minstemann på 2,5 år er en som trives best i bæremeisen. Noen her med erfaring med barn på tur? Hva er utfordringen? Hva bør man tenke på?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.