Gå til innhold
  • Bli medlem

Arve F

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Arve F

  1. Fekk nye i posten i går,så det ordna seg! Var nesten likens mine sprakk også. Begynnte i forsterkninga framme på tåa,men fortsatte oppover og videre i skinnet. Såg ut som eit kutt. Kanskje det er ein svakhet på dei?
  2. Mine sprakk framme på tåa etter tre dager på tur. Sendte de inn til Crispi for tre uker siden,men ikke hørt noe fra de enda...
  3. Hei Sitt og kika på kart og drømme om sommarens fisketura... Noen som veit korleis fiske er i Viglsjøen og vatna oppe på Viglfjella og Skardsfjella? Er dette eit område med masse folk,eller er det litt utenfor allfarvei? Ser på kartet at det går vei innover forbi Hyllingen, noen som veit om denne er åpen for allmenn fredsel eller er det bom?
  4. Det er ei Arcteryx Alpha jakke. Bruker Nikwax vaskemiddel og impregnering på resten av turklærne,men vart litt usikker på om det skal brukes på klær av Pro-Shell.
  5. Lurer på om man skal bruke impregnering når man vasker klær av Pro-Shell,eller om det er nok å tørke de i tørketrommelen etterpå?
  6. Det eg lurte på var hvor stort det er i cm når det er pakket sammen? Hvor stor er teltposen/pakken?
  7. Skal kjøpe meg nytt fjelltelt,og har så å si bestemt meg for Hilleberg Nammatj 3GT. Noen som kan svare meg på kor stort det er når det er sammenpakket?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.