Gå til innhold
 • Bli medlem

frodelv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om frodelv

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har et par telt fra Hilleberg, samt et par fra Helsport. Konklusjonen er grei, kjøp Helsport til halve prisen.
 2. Var i Dividalen for 14 dager sia, da var det 3 cm snø der. Neppe særlig mer nå.
 3. Hei På deler av Vuoma er det endel overvatn, fiska der midt mars.
 4. Hei Godt kjent i området. Vannene i området Anjavatn varierer mye i mengde og størrelse på fisken. Vannene med stor fisk (anja, vuoma, lapskardvatn og høgskardvatn) er ofte mer vridne enn vannene med mindre fisk (galgo, dorro og sandelvvatn). I disse vatnene er det bare røye, bortsett fra anja og anjavasselva som har noe ørret. Var jeg deg tok jeg turen til frihetsli-galgo-dorro-vuoma-anja-frihetsli. Start fra Frihetsli i Dividalen er greiest da det her er gode stier. Enn så lenge er det jo kaldt i området, men kommer varmt vær bør du være på plass. Jeg skal selv inn i området de nærmeste
 5. Ost i hullene er ei myte, i alle fall i disse vannene. Røya her beiter nesten utelukkende på marflo i vinterhalvåret, fisken på bildet hadde antakeligvis ca 2 hg av dem i magesekken. Spiser røya ost er det et tegn på at den ellers ikke finner føde. Den evner heller ikke å fordøye osten og vil kunne krepere som følge av forstoppelse.
 6. Røye på bildet er abnormal for vatnet den er tatt i. Den hadde krum rygg som følge av skade på veksten av ryggradd på yngelstadium. Dette forårsakes visst av en parasitt. Skaden gjør at den svømmer dårligere. Har fått et par sånne fisker før i disse vannene og de blir av en eller annen grunn ofte ekstremt runde. Vekta på denne stoppa på 5,2. Bruket i halen henger der siden den ikke ville opp av hullet og jeg og fiskekompisen måtte fortøye den med noen ekstra bruk før vi drilla et ekstra hull.
 7. Morn "Arn-hjel", bildene kommer.
 8. Det var ikke så ille, og storrøya var i godlune Flere fisker på isen mellom 2 og 5 kg, jeg lurte et par .
 9. Skal lure stor-røya i indre troms i hælga. Anjavatn-området er målet. E d nokken der ute som har tenkt seg samme vei
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.