Gå til innhold
  • Bli medlem

Catrine

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Catrine

  1. Hvordan var forholdene på Storebjørn via Smørtabreen nå? Sprekker/rasfare/stegjern?
  2. Hei, Er det noen som vet ca. hvor lang tid det tar å gå Gjendebu-Slettmarkhøe-Gjendebu om man tar utgangspunkt i at Glitterheim-Glittertind-Glitterheim tar 6 timer. Vi skal prøve å rekke båten fra Gjendebu til Memurubu kl.16:00. Bør man ha stegjern?
  3. Takk for kloke ord. Mange sannheter her
  4. Vi har tenkt å ta så mange av V'ene vi kan/tør i høst (v6, v5n, v5, v4, v3..) om været tillater det. Kan man gå ned Jerveløyfti og gå Memurubreen på deler av tilbaketuren? Jeg leste om noen som gjorde det, men de hadde tau på breen. Hvis det er nødvendig, er ikke den returen aktuell for oss. Da må vi gå ryggen tilbake (vi har ingen bre-erfaring).
  5. Høres bra ut å "koste på" på slutten av turen, når knærene har fått nok stein. Er enig i at passasjen ser spennende ut (har sett den på et bilde). Men vi skal ha med oss alle, så da er det greit om de som trenger et alternativ får det
  6. Tusen takk for detaljert informasjon. Akkurat hva jeg var ute etter! Dette vil vi garantert bruke!
  7. Takk for tipset Har gått i området tidligere, men så det ikke med "teltplassøyne".
  8. Jotunheimen Hvis været er bra, går vi (4-5 damer) i august måned til den øverste delen av Memurudalen og lager oss en basecamp der. Planen er : Dag 1 Surtningssui Bøåbreahøane Sørvestre styggehøbreatinden (For de som tør. Har lest/sett på bilde at det er et ganske luftig parti de siste 5 m. Har også lest at eggen kan omgås) Søre Veotinden Dag 2 V5 V5N V6 V4 V3 V2?? V1?? Forutsettningen er : Ingen klatring eller breforsering Spørsmål : 1. Tips om bra sted å sette opp 2 telt. 2. Går det greit å omgå Sørvestre styggehøbreatinden? På hvilken side og ca. hvor langt ned? 3. Hvordan er forholdene mellom Sørvestre styggehøbreatinden og Søre Veotinden? 4. Er det greit å gå rett ned i dalen syd for Søre Veotinden? 5. Hvilken topp tar man først, V5 eller V6? 6. Har lest at det er en bre mellom V5 og V6 som ikke er merket på kartet, og at det er greit å følge kanten på denne. Stemmer det? 7. Hvordan omgår man hammeren mellom V2 og V3? På hvilken side og ca. hvor langt ned. Er det mye klyving her? Ev. andre tips tas imot med takk:-)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.