Gå til innhold

Lompa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5 746
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  42

Omdømmeaktivitet

 1. Liker
  Lompa fikk poeng fra Þróndeimr i Klassikeren Mount Hector (3394m)   
  Misunnelig, på den gode måten!
  Det var vel ikke det legendariske Banff Springs Hotel du jobbet på?  
 2. Liker
  Lompa ga poeng til Þróndeimr i I det legendariske pudderriket Glacier National Park   
  Takk, og nei, gjorde det før jeg hadde speilreflekskamera, men kjøpte speilreflekskameraet fordi jeg ønsket å ta bilder av høyere kvalitet på turene mine, og da tenker jeg ikke på vekta eller størrelsen på kameraet, tar heller å reduserer andre ting i sekken!  Med speilrefleks føler jeg også at jeg utvikler ferdigheter innen fotografering i mye lengre tid enn med ett kompaktkamera, samt at etterarbeid med bilder har blitt en veldig viktig del av turen, både som dokumentasjon og som gode bilder som er med på å inspirere andre samt meg selv.  
 3. Liker
  Lompa fikk poeng fra Þróndeimr i I det legendariske pudderriket Glacier National Park   
  Kanon! -Og veldig misunnelig!
  Både her og i andre rapporter tar du veldig fine bilder. Imponerende å orke å dra med et Nikon D800 opp og ned på alle disse høydemetrene. Du bruker ikke kompaktkamera i det hele tatt?
 4. Liker
  Lompa ga poeng til Bjørn J i Test av vintersovepose i dun - Warmpeace Viking 1200   
  Helt enig, det er alt for mange fugler som lever helt jævlige liv for at vi skal ha soveposene/dunjakkene så billige som mulig.
  Jeg har prøvd å finne ut om Warmpeace har noen policy på å bruke etisk forsvarlig plukket dun, men finner ikke noe på nettsidene deres, eller andre steder.
  Warmpeace er ikke nevnt på nettsider som lister opp produsenter som garanterer dun produsert på en etisk riktig måte. Da velger jeg å tro at Warmpeace gir blaffen, og ikke tar hensyn til fuglenes liv når de kjøper dun til posene de lager. I hvert fall inntil de garanterer noe annet.
  Og jeg oppfordrer alle til å sjekke at dunproduktene de kjøper er produsert på en måte som tar dyrevelferd på alvor. Da kan soveposen eller dunjakken brukes med bedre samvittighet.
 5. Liker
  Lompa fikk poeng fra Sovjetunionen i Test av vintersovepose i dun - Warmpeace Viking 1200   
  Åh, det hadde vært fantastisk! Har alltid savnet oversikter ala "Her er bilene lange folk får plass i", "Disse klesmerkene har lange bukser, uten livvidde som ei vintønne" osv..
 6. Liker
  Lompa ga poeng til Henrik i Test av seks vindluer på vinterstid   
  Det stemmer. Det er en skrivefeil som har sneket seg med.
 7. Liker
  Lompa fikk poeng fra Tessatroll i Test av vintersovepose i dun - Warmpeace Viking 1200   
  Åh, det hadde vært fantastisk! Har alltid savnet oversikter ala "Her er bilene lange folk får plass i", "Disse klesmerkene har lange bukser, uten livvidde som ei vintønne" osv..
 8. Liker
  Lompa ga poeng til Tessatroll i Test av vintersovepose i dun - Warmpeace Viking 1200   
  Samd. Eg har fått fleire tilbakemeldingar på det, og kjem til å kome med ei oppdatering på det i nest runde, samt ta det med inn i diskusjonane kring testartiklar for dunprodukt. Takk for innspel  
 9. Liker
  Lompa fikk poeng fra Bjørja i Test av nettingundertøy i ull   
  Min erfaring er at aclima sin er varm og god, men fukttransporten er litt dårlig, så den er ikke så egnet for høy aktivitet med mye svetting. Der er Brynje bedre for meg i alle fall. Aclimas bukse blir litt "slakk" etter noen dager, og det blir litt sægging.. Positivt for aclimas bukse er at den er høy nok i livet, slik at det ikke er glippe når jeg bøyer meg. Brynje er litt kort bak synes jeg (men gjør opp for seg med lang trøye)..
  Eneste minus med Brynjes trøye er at paddingen på skuldrene ikke dekker hele området der sekkeremmene går over skuldrene, så jeg blir "vaffel" på kragebeina etter lange dager med litt tung sekk.
 10. Liker
  Lompa ga poeng til Henrik i Test av TSL Outdoor Vanoise staver   
  Vi kommer til å kjøre test av stavene ut vintersesongen, og sommersesongen. Dette kan være noe vi kan ta med videre når artikkelen oppdateres mot høsten igjen.
 11. Liker
  Lompa fikk poeng fra Tessatroll i Test av TSL Outdoor Vanoise staver   
  Savner en vurdering av hvordan de fungerer for personer av ulik lengde. Et stort problem med teleskopstaver generelt er at de blir svake på max lengde. Hvor lange kan disse stavene bli? Hvor lang og tung er testpersonen? Det står at stavene er stive. Er det for en kort person? Hadde de blitt opplevd myke for en lang person?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.