Jump to content

Lompa

Aktiv medlem
 • Content Count

  5,991
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Reputation Activity

 1. Like
  Lompa got a reaction from Þróndeimr in Klassikeren Mount Hector (3394m)   
  Misunnelig, på den gode måten!
  Det var vel ikke det legendariske Banff Springs Hotel du jobbet på?  
 2. Like
  Lompa reacted to Þróndeimr in I det legendariske pudderriket Glacier National Park   
  Takk, og nei, gjorde det før jeg hadde speilreflekskamera, men kjøpte speilreflekskameraet fordi jeg ønsket å ta bilder av høyere kvalitet på turene mine, og da tenker jeg ikke på vekta eller størrelsen på kameraet, tar heller å reduserer andre ting i sekken!  Med speilrefleks føler jeg også at jeg utvikler ferdigheter innen fotografering i mye lengre tid enn med ett kompaktkamera, samt at etterarbeid med bilder har blitt en veldig viktig del av turen, både som dokumentasjon og som gode bilder som er med på å inspirere andre samt meg selv.  
 3. Like
  Lompa got a reaction from Þróndeimr in I det legendariske pudderriket Glacier National Park   
  Kanon! -Og veldig misunnelig!
  Både her og i andre rapporter tar du veldig fine bilder. Imponerende å orke å dra med et Nikon D800 opp og ned på alle disse høydemetrene. Du bruker ikke kompaktkamera i det hele tatt?
 4. Like
  Lompa reacted to Bjørn J in Test av vintersovepose i dun - Warmpeace Viking 1200   
  Helt enig, det er alt for mange fugler som lever helt jævlige liv for at vi skal ha soveposene/dunjakkene så billige som mulig.
  Jeg har prøvd å finne ut om Warmpeace har noen policy på å bruke etisk forsvarlig plukket dun, men finner ikke noe på nettsidene deres, eller andre steder.
  Warmpeace er ikke nevnt på nettsider som lister opp produsenter som garanterer dun produsert på en etisk riktig måte. Da velger jeg å tro at Warmpeace gir blaffen, og ikke tar hensyn til fuglenes liv når de kjøper dun til posene de lager. I hvert fall inntil de garanterer noe annet.
  Og jeg oppfordrer alle til å sjekke at dunproduktene de kjøper er produsert på en måte som tar dyrevelferd på alvor. Da kan soveposen eller dunjakken brukes med bedre samvittighet.
 5. Like
  Lompa got a reaction from Sovjetunionen in Test av vintersovepose i dun - Warmpeace Viking 1200   
  Åh, det hadde vært fantastisk! Har alltid savnet oversikter ala "Her er bilene lange folk får plass i", "Disse klesmerkene har lange bukser, uten livvidde som ei vintønne" osv..
 6. Like
  Lompa reacted to Henrik in Test av seks vindluer på vinterstid   
  Det stemmer. Det er en skrivefeil som har sneket seg med.
 7. Like
  Lompa got a reaction from Tessatroll in Test av vintersovepose i dun - Warmpeace Viking 1200   
  Åh, det hadde vært fantastisk! Har alltid savnet oversikter ala "Her er bilene lange folk får plass i", "Disse klesmerkene har lange bukser, uten livvidde som ei vintønne" osv..
 8. Like
  Lompa reacted to Tessatroll in Test av vintersovepose i dun - Warmpeace Viking 1200   
  Samd. Eg har fått fleire tilbakemeldingar på det, og kjem til å kome med ei oppdatering på det i nest runde, samt ta det med inn i diskusjonane kring testartiklar for dunprodukt. Takk for innspel  
 9. Like
  Lompa got a reaction from Bjørja in Test av nettingundertøy i ull   
  Min erfaring er at aclima sin er varm og god, men fukttransporten er litt dårlig, så den er ikke så egnet for høy aktivitet med mye svetting. Der er Brynje bedre for meg i alle fall. Aclimas bukse blir litt "slakk" etter noen dager, og det blir litt sægging.. Positivt for aclimas bukse er at den er høy nok i livet, slik at det ikke er glippe når jeg bøyer meg. Brynje er litt kort bak synes jeg (men gjør opp for seg med lang trøye)..
  Eneste minus med Brynjes trøye er at paddingen på skuldrene ikke dekker hele området der sekkeremmene går over skuldrene, så jeg blir "vaffel" på kragebeina etter lange dager med litt tung sekk.
 10. Like
  Lompa reacted to Henrik in Test av TSL Outdoor Vanoise staver   
  Vi kommer til å kjøre test av stavene ut vintersesongen, og sommersesongen. Dette kan være noe vi kan ta med videre når artikkelen oppdateres mot høsten igjen.
 11. Like
  Lompa got a reaction from Tessatroll in Test av TSL Outdoor Vanoise staver   
  Savner en vurdering av hvordan de fungerer for personer av ulik lengde. Et stort problem med teleskopstaver generelt er at de blir svake på max lengde. Hvor lange kan disse stavene bli? Hvor lang og tung er testpersonen? Det står at stavene er stive. Er det for en kort person? Hadde de blitt opplevd myke for en lang person?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy