Gå til innhold
  • Bli medlem

Lompa

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6 427
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    57

Artikkel-kommentarer skrevet av Lompa

  1. Om Bergans' Storen skriver dere at siden den er ufôret, så kan den fungere under annen lue. Er ikke poenget med denne akkurat motsatt? At den er vindtett og kan brukes utenpå annen lue? Sånn har i alle fall jeg brukt den, og det er den veldig bra til.. 

  2. 1 time siden, Tessatroll skrev:

    Endå eit godt innspel, test av sovepose for lange folk kunne være noko. Det må nok forøvrig til ein annan testperson då :P

    Åh, det hadde vært fantastisk! Har alltid savnet oversikter ala "Her er bilene lange folk får plass i", "Disse klesmerkene har lange bukser, uten livvidde som ei vintønne" osv..

    • Liker 2
  3. Min erfaring er at aclima sin er varm og god, men fukttransporten er litt dårlig, så den er ikke så egnet for høy aktivitet med mye svetting. Der er Brynje bedre for meg i alle fall. Aclimas bukse blir litt "slakk" etter noen dager, og det blir litt sægging.. Positivt for aclimas bukse er at den er høy nok i livet, slik at det ikke er glippe når jeg bøyer meg. Brynje er litt kort bak synes jeg (men gjør opp for seg med lang trøye)..

    Eneste minus med Brynjes trøye er at paddingen på skuldrene ikke dekker hele området der sekkeremmene går over skuldrene, så jeg blir "vaffel" på kragebeina etter lange dager med litt tung sekk.

    • Liker 1
  4. Savner en vurdering av hvordan de fungerer for personer av ulik lengde. Et stort problem med teleskopstaver generelt er at de blir svake på max lengde. Hvor lange kan disse stavene bli? Hvor lang og tung er testpersonen? Det står at stavene er stive. Er det for en kort person? Hadde de blitt opplevd myke for en lang person?

    • Liker 1
  5. Jeg lurer også litt på dette. Hvor skal disse testene plasseres i forumet? Under Utstyrserfaringer? Blir de liksom en litt mer "offisiell" utstyrserfaring? Hva tror dere i tilfelle dette vil gjøre med andres lyst til å poste utstyrserfaringer? 

    Jeg forstår at man ikke vil bli kompensert for "testing" og skriving, men det må oppgis hvorvidt testeren har fått utstyret til låns for en periode, eller om han eller hun har fått det.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.