Gå til innhold

haaken

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Har planlagt tur fra Sota over de 3 Holåtinder gjøres uten tau og allverdens isenkram til helgen ...... vet hva svaret bør være, men ....... mange kilo å spare
  2. Vi har palnlagt å gå Skagadøls/Styggedalstraversen neste helg, men vi har tenkt oss en hyggetur på tørt føre uten å måke oss vei opp klatrepartiene. Ut fra web-kameraet på Turtagrø ser det defintivt ut som om det er vinterføre. Er vi for tidlig ute til å kunne få en sommertur ? Noen som vet noe om forholdene der nå ?
  3. Vi var på Styggehø helgen for tre uker siden. Snøskavlen på toppen var ikke der. De siste hundre metrene før toppen var det bare fem cm. nysnø. Vi gikk opp på ryggen og sikret ca 50 meter i nysnøen. Greit, men glatt. Ned fra Styggehø gikk vi rett mot breen. Ekstremt løst. Bukkeholsbreen er veldig oppsprukket, og pga nysnøen så vi ikke alle sprekker. Tau påkrevet. Gikk breen til 2011 og den neste 21 et eller annet. Breen videre mot Lindeberg ble vurdert for lurvete, og det var seint. Ned breen og Bukkeholsbekken. 13 timer i alt fra sol til tett snøvær.
  4. kommentar til storgjuvtind galdhøpiggen: Gikk tverråtindene - ymelstind - storgjuvtind på lørdag, og det er 10 cm snø over alt. Vi måtte ha to korte rapeller ned fra tverråtinden (meget glatt og isete)og to 25 meters ned fra storgjuvtind. Steder man eller sikkert kunne klyve var ikke tilrådelig nå. Siste biten opp til galdhøpiggen måtte vi droppe grunnet klokka som gikk alt for fort. Tilbake på Spiterstulen etter 13 timer etter å ha krysset Svelnosbreen tilbake.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.