Gå til innhold
  • Bli medlem

ES

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ES

  1. ES

    Norsk skallbukse?

    Etter å ha konkludert med at det blir for dyrt med utstyr fra statene har jeg bestemt meg for å kjøpe norsk skallbukse. Sikkert greit å støtte norske bedrifter i disse tider. Ser på norrøna trollveggen og bergans sirdal. Noen som har erfaringer? Skal brukes til mye rart, men de får gjennomgå hardest på lengre fjellturer om sommeren. Vil ha slitesterke klær som lufter gody og tåler en god skur. Ganske umulig, selvsagt. Blir trollveggen for varm når den er høy over livet? Er bergans derimzax (eller hva pokker de kaller det..) for dårlig? Det er iallfall billig, men hvis det holder mål er jo det en bra ting! E
  2. ES

    Kjøpe fra usa

    Joda, jeg vet hvordan jeg finner internettbutikker. Skal sjekke ut jetcarrier! Takker.
  3. ES

    Kjøpe fra usa

    Det er en del produsenter som ikke selger direkte over til europa. Er det noen omveier her? Finner ikke det jeg vil ha på ebay. En tall medium arcteryx alpha lt..
  4. Hei Skal nå til høsten kjøpe meg ski som skal brukes i fjellet. Det blir jakt, pulktrekking og topptur med telemarkkjøring ned. Har sett på åsnes nansen og combat modellen, i tillegg til Fischer BCX E109 Tour. Det kortfellesystemet til åsnes virker overlegent.. Er det noen som har noen gode tips her? Tenker rottefella super telemark binding med wire og varg skavl med berghaus yeti gamasjer, regner med de er sikre vinnnere.
  5. Skal opp dit i starten av juni. Hørte noen hadde flydd med helikopter over fra Sverige og sett "ubåtene" mot sandbunnen. Selvsagt en vandrehistorie fra nordnorge, men ja, det fins stor røye der. Får håpe det kommer bilder fra meg..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.