Gå til innhold
  • Bli medlem

Trøndern

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Trøndern

  1. Trøndern

    Turforslag

    Hei. Er en kompisgjeng som har tenkt oss på tur i sommer, og ønsker noen forslag til områder. Var 1 uke i Femundsmarka i fjor sommer, noe som også kan bli aktuelt i år. Ingen av oss har fylt 18 år så vi ønsker turområder som har bra forbindelse med tog/buss. Vi bor i Trondheim. Fiskemulighetene er også viktige for oss. Hvordan er fiske i f.eks Rondane og Dovrefjell? Ønsker turforslag! Takk på forhånd.
  2. Hvordan er T-stien opp til Nedre Roasten? Er dette en bred og fin sti, eller en skogsti som er veldig krunglete?
  3. Vi ser på muligheten til å dra opp Røa. Vi skal jo ha med oss kano, så vi lurer på om det utrolig tungt å bære kanoen oppover der? Hvor lang tid må vi evt. regne med? Er det noen som har prøvd å trille kanoen på en tralle oppover Røa? Er stien bred nok for dette?
  4. Dette skal absolutt taes med i betraktningen:) takk for et fint svar! Flere inne på forumet som har gode innspill å komme med?
  5. Turen nærmer seg med stormskritt og vi har sett på flere muligheter. Vi har også forhørt oss litt omkring og sett inne på forumet. Vi ønsker å komme oss INN i femundsmarka, og vi lurer på hvordan vi gjør dette enklest mulig? Vi har bestemt oss for å ta båten fra Synnervika. Noen som har forslag til hvor vi skal begynne turen fra? Er Elgå det beste alternativet? Håper noen har egne erfaringer rundt dette:) Takk på forhånd!
  6. www.chainreactioncycles.com er ikke Amerikansk som jeg antydet, men Britisk! Går for det samme når siden er utrolig billig.
  7. I og med at dollar kursen er veldig lav om dagen, vil jeg annbefale deg å handle fra: www.chainreactioncycles.com! Utrolig billig side som også har et veldig bra utvalg. Kjøpe du for rundt 1500 kr er også frakten gratis til Norge.
  8. Jeg og noen kamerater har tenkt oss til Femundsmarka til sommern, og dette vil jeg også annbefale for dere! Fantastisk natur og utrolig bra fiske:) Kanoen er heller ikke et dumt framkomsmiddel! God tur!
  9. Planlegger en tur til Femundsmarka sammen med noen kamerater til sommeren. Ingen av oss har tidligere vært i området og har derfor noen spørsmål. Ingen av oss er over 18 år har derfor ingen mulighet til å kjørebil. Hvordan er den beste måte å komme seg fra Trondheim og til et fint utgangspunkt som gir oss mulighet til å komme langt uti Femundsmarka? Er toget det beste alternativet? I såfall, hvor langt tar vi toget? Vi lurer også på hvor det er storfisk og hente?! Hvilken tid av sommeferien er marka på sitt beste med tanke på mygg osv? Håper på gode svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.