Gå til innhold
 • Bli medlem

hertzen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei, Har dere noen tips på bukse til vinterbruk? Jeg er på søken etter en ytterbukse til ski/teltturer på fjellet vinterstid. Har sett på Changabang Gore-Tex Pro Shell bukse på sportslageret, er det noen som har erfaring med denne? [Hidden Content] Er altid redd for at buksene ikke er robuste nok, og det blir hull i sømmer etc. etter en del turer. På forhånd takk for tips og anbefalninger!
 2. Selv om mengden av mil blir gått i løyper ønsker jeg en ski som jeg også kan ha fine langturer med pulk i uberørt terreng. Altid vanskelig med disse komprimiene... Siden jeg stortsett bruker racing skiene når det er turer på dagturer i oppkjørte løyper, vil jeg ha en ski som er egnet utenfor løpene.
 3. takk for svar.. blir vel 80% turløype og 20% utenfor.. har du tips om binding og støvler også?? vurderer crispi antartic og 75 mm rottefella
 4. Kort spørsmål: Blir Åsnes Nansen for bred til oppkjørt turløyper?
 5. Vil bare minne om at bla. Børge Ousland benytter anorakk på mange av sine ekspedisjoner. Anorakker har gode egenskaper når det gjelder pusting og slitestryke. Se på Norrøna sine modeller.
 6. hertzen

  Rypemassakre

  Hva er galt av å "skryte" av at man har skutt mye fugl. Det er jo gøy å ha gjennomført en vellykket jakt. Synes det er kult med (skryte)-bildene fra Helge Ingstad sin tid, hvor veggen på setra var fylt med fugl og annet vilt. Det er dog viktig med riktig avskytning og god jaktetikk, noe som alle jegere bør ha med seg. (eks ikke skyte all stamfuglen) Når det gjelder begrensninger i antallfugl som skal skytes bør dette reguleres av de som forvalter jaktområdet gjennom regler (bag limit) og evt. fredningstiltak.
 7. Tror forskjellen er årsmodellen. På 07 mod samvarierer volumet med størrelsen, på 08 mod. virker volumet konstant. Slenger på ett spørsmål også: Hvilken sekk er best av Gregory Whithey og Osprey Argon 85? Kommer til å handle i morgen..
 8. Kan anbefale Gaustdal Vestfjell eller Hulderheimen om du vil.. Her er det mange fiskevann og elver/bekker å fiske i.. I tillegg er det mange åpne buer i området som står ulåst... Fint utgangspunkt er Liomseter, Espedalen eller revsjøen
 9. Hei, Ser det er en del her i forumet som har positive erfaringer med dette teltet. For meg virker det som det er mye telt for pengene sammenlignet med mange andre typer og produsenter. Noen negative erfaringer? Lurer imidlertid på om det er mulig å få sydd på stormmatter på dette teltet, evt. hvordan dette kan ordnes og pris? På forhånd takk for svar.
 10. Mygg og fluer er det mye av uansett, og det blir man fort vant til. Derimot turister som skremmer bort storfisken på de beste fiskeplassene er ikke noe som er like lett å venne seg til. Av denne grunn ville jeg valgt å legge turen til slutten av juni (hvis det ikke blir en for kald vår). Det er jo også gøy å oppleve villmark som villmark, og ikke som Carl Johansgate,.. God tur
 11. Har prøvd å komme i kontakt med disse, men virker for meg som de eksisterer mer.. Prøvde å få kontakt med en "Nina" som er siste som sto ansvarlig for selskapet etter forrige konkurs, men uten å få svar.
 12. Hei, Er det noen i forumet som kan tipse meg om hvor jeg kan få tak i ett Genuin yttertrekk til min sovepose av samme merke. Har søkt og søkt men alt leder til tomme tråder..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.