Gå til innhold

zers

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har du spurt på nærmeste sportsforretning? Jeg kjøpte nytt spenne til min sekk hos G-sport, trengte ikke bestille engang enda det ikke er noen storby her. Husker ikke prisen så den må ha vært inom rimelige grenser.
 2. zers

  Optimus 111 (hvor mange eier denne?)

  Hei der, jeg har og 111, er vel "hiker" modellen (?) Blå boks, 4 rør på brenneren, bråker ikke men suser veldig koseligt og lager aldri trøbbel. Ble litt gla når jeg såg at jeg kan bytte ut parafin og rødsprit mot tennvæske og spylervæske. Det meste i pakningen lukter rødsprit når jeg er på tur. Ska prøve med tennvæske neste gang jeg ska fylle tanken.
 3. zers

  Exped telt

  Takk for tilbakemeldingene! Det ser ut for meg som om Exped ikke er noe dårligere en de nordiske teltprodusenterne. Det handler vel mest om vane og smak og behag. Har i tillegg funnet en side om Auriga på http://www.ifriluft.net/content/view/101/89/. Ser ut til å vare et greit alternativ for meg og bisken. Vi drar ikke ut på de mest ekstreme turene, så det burde holde i massevis. God Tur!
 4. zers

  Exped telt

  Exped telt. Noen der ute som som har erfaring med Exped teltene? Funderer på å kjøpe Auriga eller Sirius, og heller vel litt mot Auriga. Det virker tilltalende å ligge i lengderetning med åpningen og ha utsikt. Regner vel med att det ska være greit med å fyre med primus i forteltet. Synspunkter mottas med takk!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.