Gå til innhold

Truls

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Mens jeg satt og så på fotball på TVèn kom skogkattten drassendes inn med et prakteksemplar av et ekorn. Katta hadde vært så spenstig å hoppet opp i treet , og fanget ekornet deretter drept det ved å knekke nakken dens. jeg synes ekornet er så fint at jeg har lyst til å prøve meg på en utstopping av det. jeg har ikke tenkt til å levere den inn til en proff, men gjøre jobben selv. derfor så lurer jeg på om noen av dere vet hvordan man gjør dette?? det med tørking og slik. og hva man skal fylle ekornet med?
 2. Truls

  Kjøp av ny tursekk.

  Jeg var å prøvde Bergans Rondane 85l sekken i dag. Dett passet perfekt å så ut til å ha god kvalitet. Noen som vet om et sted de selger denne sekken billig?? På den g-sport butikke jeg var på skulle de ha 1799.- for den, men jeg tror det finnes steder der de selger den billigere.
 3. Jeg skal kjøpe meg et nytt telt så fort som mulig. Drfor lurer jeg på om noen av dere har et forslag til kjøp av et lettvekt telt ? minimum 3 manns telt? Og hva slags telt bruker dere?
 4. Nå har jeg bestemt meg for å kjøpe meg en ny tursekk. Men jeg lurer på om dere her på forumet har noen tips eller anbefalninger om åssen sekk, type eller merke jeg burde går for? Skal ha en sekk til passe stor sekk til turer i fjellet. Ca 80-110 liter og maks pris rundt 2500kr. På forhånd takk.
 5. Til sommeren har jeg og noen kamerater av meg tenkt å ta en tur på på hardangervidda. Har aldri vært på hardangervidda før. Men er vant til fjellturer. Så derfor lurer jeg på om noen har et turforslag? Har også tenkt til å benytte turen til å prøve fiskelykken. Tips om områder med bra fiske vil også vært fint. Alle svar tas imot med STOR takk.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.