Gå til innhold
  • Bli medlem

naits

Aktiv medlem
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av naits

  1. var der i går, masse snø, men steinhardt, vanskelig å komme seg frem med feller i de bratteste partiene.
  2. Tenkte å legge ut litt bilder fra vår tur over skagastølsryggen forrige onsdag, fantastisk vær og tørt fjell. Var noe snø på vetle og fra mohns skar og ca halvveis opp til storen.
  3. Noen som har vært der nylig og har en førerapport med tanke på snø osv? Stian
  4. Hei! Er en veldig fin tur, skrev denne etter vår tur: http://stianstorm.org/snohetta.pdf og litt bilder http://bilder.stianstorm.org/#9.0
  5. noen som har gått rondeslottet slik kartet viser? eller har ett bilde av denne veien opp?
  6. Legger ved litt bilder fra en fuktig, kald, men fin tur under fjellfilmfestivalen forrige helg. Er ett bilde som bekrefter at varden fortsatt står på toppen Overrasket over hvor fin ryggen på toppen var, trodde toppen bare var på toppen av steinurbakken. Absolutt en tur vi skal ta igjen i finvær!
  7. vi tenkte å ta ryggen mandag morgen og møtte ett vakkert syn da vi stod opp, men 1,5 time senere var tåka så tjukk at vi ikke så mange meterne. var såpeglatt opp og ned fra nordre etter mye regn og turen endte med å snu på nordre.
  8. veldig bra, og fine bilder av klatrepunktene. skulle være greit å finne frem nå
  9. takker for oppdatering. skal muligens oppover til uka
  10. Noen som har gjort unna den turen og har noen tips å komme med?
  11. se der ja, kanskje greit at vi valgte en annen tur. er jo generelt bedre å bære med seg litt mer enn litt for lite, selvom det veier.
  12. Hei! Noen som kan si noe om jeg trenger noe "utenom det vanlige" til racket på skagastølsryggen? Stian
  13. http://www.forsvarsbygg.no/newsread/News.asp?docid=10874 litt info og kart.
  14. Det skal selvfølgelig bli gjort
  15. takker. vi tenkte å begynne fra området tindeklubbhytta rundt 0000, som jeg leste i en artikkel på en hjemmeside. blir jo ikke for mange timene uten lys i begynnelsen av juli.
  16. En kompis og jeg tenker å ta bl.a Skagastølsryggen i løpet av sommerferien. Lett litt rundt på forumet men ikke funnet noe spesifikk informasjon på ett par småting jeg lurer på. Hvor lang tid burde man estimere med? Er det nødvendig med stegjern og øks på returen over breen, eller finnes det alternative veier ned? Stian
  17. naits

    Selvsikring

    http://www.rockclimbing.com/Articles/Training_and_Technique/Roped_Solo_Free_Climbing_-_The_essence_of_self-reliance_one_path_among_many_675.html
  18. regner med det var relativt lite trafikk nedover gouter for deres del?
  19. vi reiser på søndag for å gå 3 monts route, kan jo sende deg litt bilder og gps-tracklog osv om det er interessant for den ruta.
  20. mener det. kan sjekke når jeg kommer hjem til moss i helga.
  21. en annen løsning jeg kom til å tenke på her om dagen (uten at det er prøvd) er å kombinere grigrien og cloggemetoden med noe tungt på tauet i bunn så det holder seg tramt? noen som har prøvd det? man skal jo i teorien da slippe å dra tauet igjennom bremsen. men om grigrien låser kan jeg ikke si noe om.
  22. jeg har av en eller annen grunn to. så om du bor på østlandområdet
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.