Gå til innhold

akhaip

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. heisann=) Tenkte oppdatere dere litt her. Måtte kjøpe sovepose idag desverre, og forhørte meg om Ajungilak Altitude Winter og han mente også at -20 skulle lett gå ann og jeg har ett godt og varmt underlag så er optimistisk:) Fikk den for en svært god pris, så jeg er godt fornøyd. God betjening og god kunnskap der jeg var. Tidligere hadde jeg ingen pose, har i år samlet inn om man kan si det slik, alt av tur utstyr fra innerst til ytterst og på føttene. Så dette blir spennende =) jeg får oppdatere dere hvordan det går hehe..takk for tips og hjelp!
  2. takk for tilbakemeldinger! Nei kan ikke låne hos noen, er det som er så kjipt. Og mitt største problem er at jeg er veldig liten og lett, så trenger dun. Og også med tanke på klimaet her oppe i nord. På innlandet blir det ikke fuktig men svært tørt og kaldt. Men har vurdert den Ajungilak 5 season men tror ikke de har den her oppe. Typisk min flaks..skulle ønske jeg ikke frøs så mye, men sånn er det bare. Har vurdert syntetisk men de har, virker det som, altfor mye vekt og ikke optimal temperatur til meg.
  3. Ja er så dumt at jeg har tidsfrist, men har leita i en måned nå. Enten er den for stor og tung, eller for kald. Har gått bort ifra å bry meg om pris siden jeg fryser hele tiden. Men virker som Helsport Jotunheimen er litt stor og tung? Vil helst ha dun jeg, virker som det er det beste...skal ikke i så mye fuktig vær, heller kaldt kaldt kaldt...men får jeg ikke sovepose må vi avlyse turen...crap.
  4. Ja har sett mye her inne på forumet men klarer ikke helt å fatte hvilken sovepose jeg skal ha nå.. Synes uansett hva jeg finner så er de for "kalde" til å dra på turer som er kaldere enn -10. Jeg er 165 cm høy, ganske liten og fryser i mildvær. Skal på skitur til Indre Troms der temperaturen på natten lett kryper ned til -20. Det aller største problemet er at vi reiser torsdag så jeg må finne det ut IDAG! Det har vært bestilt en Ajungilak Altitude Winter til meg men som jeg forstår tåler den bare -12!!! Det høres jo helt horribelt ut til 7000 kr! I tillegg har jeg sett på Helsport Raudfjorden men den var altfor kald. Må også ha en pose som ikke er så sinnsykt stor for det har jeg ikke plass til! Hva i alledager skal jeg gjøre?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.