Gå til innhold

sture

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Helt fantastisk, kjøpte skjøyter som man fester på skiskoene , enn helt annen opplevelse enn dem man hadde før. Man slipper og skifte sko. Bruker fjellskiskoene.
 2. En fin plass og padle kano er i Reisaelva, flotte små stryk. Vi var tre par uten erfaring som padlet fra Nedrefosshytta til brua nedenfor Saraelv. En fantastisk tur der vi stoppet ved Mollisfossen som er et skue for seg sjøl. Kan anbefales.
 3. Hei. Dette er jo et fint tiltak, men lurer på om dette er for spesielt intriserte, har jo vert mange ganger inne på siden din og hentet motivasjon til turer. Flott side.
 4. Det er vel med skuter som med alt annet, Bruk og missbruk. En hytteby på Senja kjører de fleste til hyttene sine, da dem ligger et stykke fra veien, ingen problem, selv for mæ som er litt mot fri kjøring. Men ta en tur til Finnland. Galskap, døgnet rundt kjøres det, nu begynner det og bli for mye selv for Finnlennere.
 5. Hæretter trur jeg ingen ting på de såkalte naturvernårganisjonan, det er kun pengan som rår.. Hær er det sikkert reindriftorg. som har betalt mest.
 6. Kjøpte mine Billigst på Jobb og Fritid i Tromsø, har brukt dem i 3 år, er godt fornøyd. Trur det er viktig og prøve forskjellige merker til du finner ett par som sitter godt.
 7. Vi var tre par i 50 årene som gikk på firedagers tur over Finnmarksvidda og kom ned i Reisadalen. Damene sine sekker veide sa. 20 kg, mens vi mannfolk hadde ca. 25 til 30 kg. Det kommer jo ann på vilken sekk mann har, hørte ingen som klagde. Vi var ikke noe særlig trent.
 8. Bruk sifra. Ett godt naturprodukt
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.