Gå til innhold

Velar

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Velar

  Sætertind i Harstad

  Den er et fint vinterfjell med stabile snøforhold. Du kan få fin skikjøring her selv i April-Mai hvis du er villig til å bære skiene et stykke i starten. Start ved fotballbanen i Gausvik.
 2. Velar

  Når får barna kniv?

  Selv lærte jeg knivbruk som speider i en alder av 7-8 år. Sist på syttitallet. Vi hadde dyktige speiderledere som gav grundig opplæring av knivbruk, og kanske i deres fortjeneste gikk det helt bra. Kan ikke huske at vi hadde noen uhell i gruppen utover småkutt.
 3. Dette var fremfor alt en svært underholdende debatt, og meget vidtomspennende. Jeg har ikke særlig mye mer å bidra med innen kultur, platetektonikk, geologi eller andre fagemner. Jeg vil bare minne om at dette startet på Andørja i Troms fylke. Langlitinden (1277) er et meget hyggelig fjell å bestige en sommerdag med god utsikt. Øya har et skikkelig alpint landskap, og enhver med interesse for fjell (alle som leser dette!) kan ikke unngå å la seg facinere. La meg også få anbefale turen opp til Årbostadtinden. Studer så utsynet mot øst, mot Vasskardtinden og skardet mellom de to nevnte tinder. Legg merke til de ENORME steinblokkene som ligger i dalbunnen. I mitt hode starter hvertfall da tanker om hvordan det må ha hørtes ut da de kom ned. Kornranda på Årbostadtinden tilbyr skikjøring i midnattsol under de rette forhold. Verdt en tur.
 4. Velar

  Geografiska namn

  Hinnøya. Det er et fjell på øya som heter Hinnsteinen. Sammenheng?
 5. Velar

  Møysalen på Hinnøya. Noen som har vært der?

  Kjekt å høre at du hadde fin tur på Møysalen. Det er også mulig å gå fra Fiskfjord, litt kortere, men brattere. Den ruta tok jeg sist i Oktober for noen år siden
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.