Gå til innhold
 • Bli medlem

Sti L

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Her var det mye jeg ikke har sett og hørt om.Er nok mest gira på noe vekegreier og flytende drivstoff.Oftest ikke vedtilgang..Skal se om jeg drar på setra og plyndrer parafinlampen og modder den. Takk for info karer.
 2. Har en parafinovn m.veke som er brukt i nærheten av bilveg.Denne gir (oppgitt av leverandør) 4 kw.Den går da ca 7-8 timer på 2-3 liter rensa parafin-supert til vintertelting.Den går av seg selv,jeg/vi kan sove.Minuset er at den veier 5-6 kilo tom.Så: Hvor nært desse prestasjoner kommer jeg m.noe i primusstørrelse når det gjelder fyringsvaktbehovet?Kan godt klare meg m.2-kw f.eks,men er gramjeger og vil sove om natta.Kan jeg få ditt heteste tips?Sier det en gang til-er gramjeger.
 3. Warmlite (USA) har verdens letteste 2 dukers eksp.telt.Mitt veier 1,05 kg uten plugger og heter 2 C.
 4. Jeg har pensjonert bensinbrenneren min (den er til salgs) og bruker kun gass året rundt.Om vinteren har jeg med en ca 10 cm lang kobbertråd som på forhånd er tapet til gassboksen og stukket inni flammeområdet.Er det 15-20 minus så går det 4-5 min.før boksen har fått nok varme til full effekt.Her blir det (hittil) ingen mekking m.kalde finger,det er kun åpne/stengedysen til å klikke.Lettvint å tenne,slukke og justere.Lite bråk.Viktig for meg det m.enkel tenning om vinteren når det skal kokkes og smeltes vann. Jeg går for gass..
 5. Ser flott ut.... Er det vekta som betyr mest-Warmlite er verdens letteste eksp.telt(2 duker).
 6. Sti L

  Haglejakt i Molde

  Er all jakt på sjø fritt fram? Arb.giver har kano som velferdsgreie nemlig,og da:Hva stapper jeg i hagla?Sikkert best jeg holder meg i skogen/fjellet.For event.å tipse en landsens gutt dreier det seg om kal.12/76 halvauto m.løse choker.
 7. Sti L

  Haglejakt i Molde

  Kan bli en/to uker m.jobb i Molde og kan jakte 2-3 timer før "lyset går".Har noen en ide om hva man jakte på/kjøpe jaktkort?
 8. Sti L

  Lette kuler til 3006

  Finnes det noe bedre enn 6,5 -55 da? Har 308 selv og skal jeg ha noe annet blir det 6,5.
 9. Bruker gass året rundt.Forvarming av boksen er nødvendig i kulde og løses enkelt: Stikker en kobbertråd/ledning inn i flammen og taper den fast nederst og ca midt på boksen.Brenner litt dårlig i starten men tar bare noen min.før det er full fyr.Bensinbrenneren er pensjonert etter lang og tro tjeneste.
 10. Husker ikke graden,men at de 2-3 første flytta var tunge for graden,resten lett.(Tror det var noe 4er greie).Etter endt 1 tl.er det ca 10 meter "vassing" i grøft og resten gåing.Fantastisk fast og fint fjell til Jotunheimen å være.
 11. Vi som tåler lite folkestyr i fjellet skyr området som pesten i "sessongene" uansett-noe overflødig å advare oss,men takk for omtanken.
 12. Sti L

  Hagleammo

  Der ble det atter en skrivefeil:Mente et eller annet som er tyngre enn bly så klart.Pris betyr lite,en normal jaktsesong koster meg fra 10-25 skudd.
 13. Sti L

  Hagleammo

  Tror noen i Engeland har laget en ammo som har høyere egenvekt enn stål.Finnes det,hva heter det,hvor kjøper man? Tror jeg vil prøve skaffe meg slugs også (p.g.a. bamse har inntatt skogen min),er dette mulig? Noen som har noen til overs?
 14. G eller Intersport Åndalsnes sentrum.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.