Gå til innhold

bjarten

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. bjarten

  Arcteryx bukse

  Noen som har erfaring med Arcteryx alpha lt? Hvordan er denne i størrelsene? Fint om noen kan fortelle hvilken størrelse de bruker i jeans som en sammenligning. Hva med Beta ar?
 2. bjarten

  Arcteryx bukse

  Takk for flott informasjon. Tror det da må bli Theta ar/sv i large. Kjøpte faktisk Theta ar i XL fra USA, men den var for stor så jeg måtte selge den igjen. Ellers såvirket den jo bra. Mulighet for strikk i gamasje osv. Håper L passer bedre. Noen som har erfaring med Arcteryxgaranti ved kjøp fra utlandet?
 3. bjarten

  Arcteryx bukse

  Vurderer å kjøpe Arcteryx Sidewinder ar/sv eller Theta ar/sv bukse. Er det noen som har erfaring med størrelse på disse buksene? Vet at det er en sizing-tabell på hjemmesiden, men det er vanskelig å vurdere hva jeg trenger ut fra denne. Jeg er 182 cm og 85 kg. Jeg har prøvd Theta ar buksa i XL, den ble en god del for stor. Det jeg lurer på er om jeg skal kjøpe L eller M? Noen her som har mine proporsjoner som har erfaring med disse buksene eller kan tenke seg å prøve på en butikk. Jeg bor i Nord-Norge så jeg har ikke mulighet til å prøve buksen før jeg evt. kjøper.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.