Gå til innhold

janern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. hah, fjott. Jeg har skiboks Det er vel bare å spørre på sportsbutikkene som selger gipron-staver, evt finne en gipron-hjemmeside eller noe for direkte kontakt med dem. Hvis du ikke får tak i noe er det vel bare å sette kursen ned i verkstedet. Du kan få se på mine for å se hvordan du må lage dem Sees neste uke eller no sånt. JM
 2. janern

  Forslag til multifuelbrenner

  Omnifuelen er faktisk nede i 980,- på xxl for tiden. fikk min for det for noen uker siden. edit: Det står fortsatt 1199,- på nett, men på xxl i trondheim står det 980. pokker, var det 980 eller 890..? og hvor gjorde jeg av kvitteringen?
 3. Jeg har ganske nylig anskaffet meg en primus omnifuel, og i samme slengen tok jeg med en "primus litech trek kettle". Det er en liten (1l) kjele med lokk/stekepanne laget i hardanodisert aluminium med titan non-stick-belegg. Har selvfølgelig prøvefyrt primusen opptil flere ganger, og samtidig tenkt på dette med pannekaker på tur. Så da måtte jeg prøve Rørte sammen en røre og fyrte opp primusen på kjøkkenet. Pannekakene ble nydelige, og vil mest sannsynlig smake ca 100 ganger bedre ute i en snøfonn eller under et tre eller lignende. Erfaringer: litt knot i begynnelsen gikk over til proff steking ganske fort. -Den bittelille stekepanna blir jevnt varm og produserer små, søte pannekaker. -Primusen bør nok holdes på så lav effekt som mulig, hvertfall i omgivelser med endel plussgrader. -pannekakene bør lages ganske tynne, så man får snudd dem før de blir svarte i bunnen. -hvis man likevel vil ha litt tykkere pannekaker, er det et triks å ta panna av flammen og la pannekaka steke en stund i bare varmen fra panna (før man snur den). -Å snu pannekaken i lufta var litt knot grunnet den rette kanten til panna. Men det gikk stort sett greit det også. -lurt å ha endel fett i røra. -olje, smeltet smør, whatever. -lettere å få snudd pannekakene før de blir svarte. Dette var min lille pannekake-, omnifuel- og litech-erfaring.
 4. janern

  Billig sekk

  Helsport har relativt billige sekker, og de har vel en del erfaring med denslags utstyr(?) -Eneste jeg har brukt fra helsport som jeg vet om er 4-manns tunneltelt. Så enhver påstand om sekker og annet derfra er vill gjetting. noen som har helsport-sekk? Friluftsmagasinet har et sekkesamarbeid med helsport med en egen modell som er enda billigere enn "vanlige" helsport-sekker. http://www.magasinet.no/display.aspx?menuid=35&prodid=3312 (finnes i 70l og 90l) -All infoen min her er direkte fra nettet... ingen egen erfaring..
 5. janern

  Test av bilig telt fra Clas Ohlson

  På Biltema så jeg de hadde et tomannstelt til kr 299,- Står ikke noe om vekt på nettsiden da, men duken skal tåle 1500mm vannsøyle, og stengene er av glassfiber. Ha'kke peiling på om det duger til noe som helst, men kansje noen vil teste
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.