Gå til innhold
  • Bli medlem

CorporalClegg-77

Aktiv medlem
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om CorporalClegg-77

  1. Sonim XP3! Min har det iallefall aldri vært tull med, og funker supert til det en turtelefon skal brukes til Ingen mms og altslags teknisk dilldall, men ringe og sende sms for å gi beskjed om hvordan det står til - jo det klarer den. Ble litt for "kjedelig" i privaten, så supplerer med en htc når jeg ikke er på tur.
  2. Har Jerven King Size Thermo, og synes denne øker komfortgrensa uten for mye kondens. Nå har jeg for mange år siden skaffet meg bedre soveposer selv, men guttungen ligger i fjellduken i tillegg til Ajungilaq Little Wiking på vinterturer. Her lå han som 5åring i -15, og var kokvarm! Lå kun i boksershorts da. Dette er altså en guttunge, og komfortgrensa for deg som voksen bør ligge høyere. Med en sovepose som har komfortgrense -12, vil jeg tippe du klarer deg fint en natt i -20 med duken utpå. Trur ikke det er fare for helsa i -30 heller, men om det blir komfortabelt er en helt annen sak Kondens; jo da, noe kondens blir det etter at guttungen har sovet der en natt. Men ikke allverden. Ville IKKE hatt dette oppsettet på langtur\ekspedisjon, men for en 3-4dages tur der en kan forvente rundt en 20 kuldegrader så hadde jeg ikke vært redd for å prøve. Eller bare ta ett par testnetter når værmeldingen sier 20kalde og vell så det, legge turen til en plass man lett kan rømme hjem ifra om kulda tar en og kondensen blir ett problem.
  3. Fra lomma? Tåler dine gps`er så lite at du må legge dem i lomma mellom hver gang du ser på den, min henger i karabinkroken lett tilgjengelig den. Og skal jeg bla eller skifte side, så trykker jeg på de fine og flotte knappene som stikker frem. Til og med me vottene på Touchè hehe!
  4. Nei, har ikke hatt selv må innrømme det... Men jo, har trykka mye på si en god turkompis har. Og hørt hans erfaringer\lest andres erfaringer på nett. Skal vell heller ikke så mye fantasi til for å forstå at touch-screen og ull+vindvotter f.eks ikke er den beste kombinasjonen Men som du sier; smaken er som baken. JEG ville aldri hatt touch-screen til aktivt friluftsbruk, og når noen ber om tips så må jeg jo komme med tips fra mine synspunkter. Når jeg kjøpte la jeg mest vekt på brukervennlighet og batterilevetid, og valget falt da på enten 60Csx eller 62s. Siden 62s hadde noen få ting 60Csx ikke hadde ble det den, og er så fornøyd at jeg anbefalte videre til trådstarter.
  5. Forvarming; rødsprit eller fuel. Fuel; 4t miljøbensin. Utelukkende brukt dette på min Nova og Omni, så kan ikke gi noen erfaring med andre brensler. Men syns det funker bra og soter lite, så ser ingen grunn til å teste ut annet...
  6. Jeg handler mye fra utlandet, men konkluderte med at GPS er like billig her hjemme. Noe billigere får du den, men med frakt og moms så blir prisen den samme og i mange tilfeller mer fra utlandet. (om du ikke har kjente som kan handle den for deg, å sende deg som "gave" med verdi mindre enn 1000 norske kroner...)
  7. Slenger meg på anbefaling av 62s. Siste test i Villmarksliv kåret også den til beste gps. Grei å betjene med hansker\votter, ok skjerm og lang batteritid. Touch screen synes jeg har lite å gjøre på ett produkt beregnet for aktivt friluftsliv uansett, men det er min mening. Har lenge venta på en arvtaker etter 60csx, og når den endelig kom så var det "løp og kjøp" Bra pris og service på www.kartbutikken.no, ga vell rett under 2800,- for min med frakt og det hele. -Hans Olav
  8. Bomullssokker, hvordan var de nå igjen...noen år siden sist hehe! Neida, her går det i ull på både små og store nesten hele året. Ullvang er favoritten sjøl om slitestyrken ikke er den beste... Men den med varmeputer var ike dumt, skal teste den engang. Må lese litt først så man ikke risikerer brannskader, mener å ha lest om en kar som hadde det rett på huden uten at det var å anbefale...
  9. Ja vet du hva, han samme karen Lønn la faktisk en Garmin GPSmap 62s under mitt tre iår.... Eller han sa faktisk "bare bruk den med en gang du Hans Olav, trenger ikke vente til juelafta så snill som du har vært iår"
  10. Damn God.....så mye for søketjenesten på forumet altså! Ikke vært så aktiv her på ei goooo stund, så var en del nye tråder å bla gjennom... Søkte på "barn sko vinter" før jeg la ut nytt emne, men fant ikke mye å bli klok på i virrvarret av tråder som ikke handla om barn, sko eller vinter Men takker for svar, her står jo alt jeg lurte på!
  11. Hei Sliter med å holde barna våre varme på føttene når dem er med stillesittende på tur (pulk, meis, sykkel, kano, osv...) Samme hvor gode og tykke ullsokker vi tar på, så er dem iskalde på føttene. Noen som sitter på gode råd, evt. linker til varme produkter som kan hjelpe? Takker for svar
  12. Har dem og er godt fornøyd. Hvor lette de er å ta av å på avhenger jo også litt av hvor store du kjøper Mine er litt i trangeste laget hvis jeg skal ha fjellstøvler type halvhøye\høye i, men med joggesko og skisko med bc går det bra. Skisko med 75mm får jeg ikke i dem jeg har, da måtte jeg ha gått opp en størrelse.
  13. Fikk link til denne tråden av en kompis... Kan si at jeg er i dialog med Gary som lager dem, og skal forsøke meg på ett par i titan. Funker dette, så ville Gary kjøpe en av meg Om jeg starter noe serieproduksjon vil tia vise, er maskinarbeider med masse cnc-maskiner rundt meg så muligheten er der iallefall (da mangler bare motivasjonen til å bruke fritida på jobb...har alt "brent" meg med ett dykkerprodukt http://www.roguwexplorers.com/ruespool.htm lagd til eget bruk som tok litt av og nå er solgt i hundrevis `n still counting verden over ) Prisen; tja, titan er ikke billig så om dem blir billigere enn Gary sine håndlagede vil tia vise. Men har alltids mulighet til flere valg; titan, rustfritt, messing, bronse, osv...... Will keep you updated, går nok ett par uker (minst) før jeg har en prototype klar for egentesting. Har Nova og Omni selv så er først og fremst dem to jeg konser om.
  14. http://www.sportsnett.no/m?/wsp/sportsnett/webon.cgi?func=show&table=PRODUCT&func_id=AJU33 Ajungilak Little Viking, har hatt den siden guttungen var 2. Nå er han 5, og lå i den natt til nyttårsaften ifjor i 10minus. Vell og merke med Fjellduken King Size Thermo utenpå, men han frøs ikke. Og nevøen på 13 med en forholdsvis grei Hagløfs-sovepose inne i samme fjellduk frøs som F... Har ellers brukt soveposen vår, sommer og høst uten fjellduk, og uten at guttungen har frøset. Kan ta av nederste del av soveposen, så når barnet vokser kan posen "vokse" med det. Anbefales!!! NB: Godt liggeunderlag er vell så viktig.... Bamse ekstrem anbefales her! Jeg liker ikke selvopplåsbare, da jeg mener liggeunderlag skal tåle å bli brukt utenfor teltet også. (bålglør, kvasse kvister, etc..) Vinterstid slår jo ingenting reinsdyrskinn da...
  15. Bare for å være pirkete, linken funket ikke med komma bak www.venor.no Men finner ingen link her til firma som selger tørket reinskjøtt, kun tlf og adresse. Kan du legge ut linken direkte?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.